Ana SayfaÜnlülerŞarkıcı Berkay Açılışı Kızıyla Yaptı

İlgili Postlar

Şarkıcı Berkay Açılışı Kızıyla Yaptı

Bu yaz 2. kez sahne aldığı “Turkish Airlines Harbiye Açıkhava Konserleri” kapsamında Harbiye Açıkhava konserlerinde yer alan Berkay açılışı kızıyla yaptı.

Şarkıcı Berkay Açılışı Kızıyla Yaptı

Poll Prodüksiyon’un üstlendiği  “Turkish Airlines Harbiye Açıkhava Konserleri” kapsamında sahne alan Berkay, Harbiye Açıkhava’da bu yaz 2. kez hayranlarıyla buluştu.  Geçtiğimiz ay sahne almasına rağmen sevenlerinin yoğun isteği doğrultusunda yeniden sahneye çıkan Berkay, dinleyenleri coşturdu. Başarılı performansın ardından finalde ayakta alkışlandı.

Berkay Şahin Kimdir?

Sahneye Çıkan Berkay Açılışı Kızıyla Yaptı

Daha önce dünya starlarını ağırlayan sahnede bu yaz 2. unutulmaz konserini veren Berkay, dev bir prodüksiyon ile sahne aldı. İlk olarak “İnanırım” şarkısı ile açılış yapan Berkay, bir süre sonra özür dileyerek kızı Arya’yı yanına aldı. Berkay kızı için şunları söyledi.

“Kızım Arya bugün ilk defa beni sahnemde izlemeye geldi. Şarkıyı okuduğum sırada, ağladığını görünce dayanamadım baba yüreği işte.”

Şarkıcı Berkay Açılışı Kızıyla Yaptı

Sahne boyunca kendi şarkılarının yanı sıra Harun Kolçak, Yıldız Tilbe, Sezen Aksu ve Cengiz Kurtoğlu gibi ustaların şarkılarını da seslendirdi. Berkay seyircileri oyun havaları ile coşturmaya devam etti.

20 Yıllık Dostu ile Sahne Paylaştı

Kendisi gibi şarkıcı olan ve aynı zamanda 20 yıllık dostlukları bulunan Fettah Can’ı sahneye davet ederek  “Biz Fettah Can ile çok eski dostuz. Allah ona öyle güzel bir yetenek vermiş ki böyle güzel şarkılar yazmış ve yorumlamış” diyerek sanatçıya ait olan “Işıklı Yol” ve “Özledim” şarkıları seslendirdiler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler