Ana SayfaÜnlülerBora Akkaş ile Seda Türkmen Boşanmaktan Vazmıgeçti!

İlgili Postlar

Bora Akkaş ile Seda Türkmen Boşanmaktan Vazmıgeçti!

Geniş Aile dizisinde rol almış olan ünlü oyuncu Bora Akkaş ile Seda Türkmen, geçen yıl Ağustos ayında Beykoz Kundura Fabrikasında görkemli bir törenle evlenmişti. Ünlü Çiftin, son zamanlarda boşanma aşamasında olduğu iddia edilmişti. Ünlü çift boşanmaktan vazmıgeçti? detaylar Haberimizde..

Bora Akkaş ve Seda Türkmen boşanıyor mu?

Bora Akkaş ile Seda Türkmen Boşanmaktan Vazmıgeçti!

Bora Akkaş ile Seda Türkmen geçen yıl ağustos ayında Beykoz Kundura Fabrikası’nda görkemli bir törenle Dünya evine girmişti.  Henüz evleneli bir yıl olmayan iki ünlü oyuncu çiftin boşanmanın eşiğinde olduğu iddialar arasında geliyordu. Beklenen ilk açıklama, Seda Türkmen’den gelmişti. Oyuncu Seda Türkmen, ayrılık haberleri hakkında yaptığı açıklamada; “Her evlilikte olabilecek sorunlar. Şu an ayrıyız ama zaman ne gösterir bilinmez. Resmi olarak bir şey yok, dava henüz açılmadı.” diye ifadelerle açıklamada bulunmuştu.

Seda Türkmen kimdir?

Bora Akkaş Kimdir?

Birbirlerine Sarılarak Poz Veren Ünlü Çift, Müzikali Birlikte İzlediler!

Instagram sayfasından eşiyle olan fotoğraflarını kaldıran ve eşi Bora Akkaş’ı takip etmeyi de bırakan ünlü çift güzel haber geldi. 15 ayı geride bırakan Seda Türkmen ile Bora Akkaş barıştı! İkili, önceki akşam Zorlu PSM’de düzenlenen ‘Ghost’ müzikalini birlikte izlediler. Çıkışta objektiflere birbirlerine sarılarak poz veren ünlü çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler