Ana SayfaÜnlülerBora Akkaş ve Seda Türkmen boşanıyor mu?

İlgili Postlar

Bora Akkaş ve Seda Türkmen boşanıyor mu?

Bora Akkaş ve Seda Türkmen boşanıyor mu? Henüz evleneli bir yıl olmayan iki ünlü oyuncu Bora Akkaş ve Seda Türkmen çifti boşanıyor mu? Yeni evli çiftin evliliğinin üstünde kara bulutlar mı dolaşıyor? Ayrılık iddiaları ayyuka çıkmışken, ilk açıklama hangi isimden geldi? Ayrılık haberleri doğru mu? Detaylar haberimizde…

Seda Türkmen kimdir?

Borak Akkaş ve Seda Türkmen çiftinden kötü haber

Geniş Aile dizisinde rol almış olan her ikisi de ünlü birer oyuncu olan Seda Türkmen ve Bora Akkaş’tan kötü haber geldi. Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine giren Bora Akkaş ve Seda Türkmen çifti boşanıyor mu? Ünlü çiftin evliliğinde sorunlar olduğu ve ayrılık kararı aldıkları iddia edildi.

Bora Akkaş kimdir?

Seda Türkmen’den ayrılık açıklaması

Seda Türkmen ve Bora Akkaş’ın ayrılık haberlerinin gündeme gelmesinin ardından gözler ünlü çifte çevrilmişti. Beklenen açıklama, Seda Türkmen’den geldi. Seda Türkmen, ayrılık haberleri hakkında yaptığı açıklamada; “Her evlilikte olabilecek sorunlar. Şu an ayrıyız ama zaman ne gösterir bilinmez. Resmi olarak bir şey yok, dava henüz açılmadı.” diye konuştu. Seda Türkmen, yaptığı açıklama ile ayrılık iddialarını doğrulamış oldu.

Bora Akkaş ayrılık konusunda ne dedi?

Ünlü oyuncu Seda Türkmen’in açıklamasının ardından, gözler Bora Akkaş’a çevrildi. Yakışıklı oyuncu Bora Akkaş, ayrılık haberleri hakkında hiçbir açıklama yapmak istemedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler