Ana SayfaÜnlülerBurcu Esmersoy hamile mi?

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy hamile mi?

Burcu Esmersoy hamile mi? Berk Suyabatmaz ile nikah masasına oturan ve şu sıralar evli bir kadın olmanın mutluluğunu yaşayan Burcu Esmersoy, bebek mi bekliyor? Burcu Esmersoy, hamile mi? Merak edilen soru hakkında beklenen açıklamayı yaptı. Esmersoy, hamilelik sorusuna ne yanıt verdi? Detaylar haberimizde…

Burcu Esmersoy’a Evlilik İyi Geldi!

Burcu Esmersoy, Berk Suyabatmaz ile evliliğinin ardından uzun zaman ekranlardan uzak kaldı. Bazı etkinliklere katılan Burcu Esmersoy, geçtiğimiz günlerde Adana’da bulunan M1 Adana Alişveriş Merkezi’nde Banu Noyan organizasyonu ile düzenlenen etkinliğe konuk olarak katıldı. Adanalı hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaşan Burcu Esmersoy, hakkında merak edilen soruları büyük bir samimiyetle yanıtladı.

Burcu Esmersoy’dan hamilelik açıklaması

Burcu Esmersoy, geçtiğimiz Mayıs ayında Berk Suyabatmaz ile New York Türk Başkonsolosluğu’nda nikah masasına oturmuştu. Şu sıralar evliliğin tadını çıkaran Burcu Esmersoy, geçtiğimiz günlerde hamile olduğu şeklindeki haberler ile gündeme geldi. Burcu Esmersoy, hamilelik dedikoduları hakkında merak edilen yanıtı verdi.

Burcu Esmersoy kimdir?

Burcu Esmersoy hamile mi?

Burcu Esmersoy, hamile olduğu haberleri hakkında gelen sorulara; “Hamile değilim ama en kısa zamanda hamile kalmak istiyorum.” diye yanıt verdi.

Berk Suyabatmaz Kimdir? Burcu Esmersoy’un Sevgilisi Berk Suyabatmaz Kimdir?

Evde yemekleri Berk Suyabatmaz yapar

Berk Suyabatmaz ile ev yaşantısında aralarında yaptıkları iş bölümünden söz ederken yemekleri eşinin yaptığını söyleyen Burcu Esmersoy, “Mutfak işi bana göre değil. Yemekleri eşim yapar. Domatesli pilav, patlıcan ve balıkta çok iyi. Herkesle yarıştırabilirim. Evde mutfak ona ait. Ben temizlik yapmayı seviyorum. Bütün gün evde elimde deterjanlarla bir yerleri temizleyebilirim. Yeni çıkan bütün temizlik ürünlerini alırım. Evimin çamaşır suyu kokması çok hoşuma gidiyor.” dedi.

Burcu Esmersoy formunu neye borçlu?

Her daim fit ve formda görmeye alışık olduğumuz Burcu Esmersoy, formunu neye borçlu olduğunu da açıklayarak “Aslında çok iştahlı bir insanım ama yediklerimi dengelemeye çalışıyorum. Çok antrenman yapıyorum. Ormanda koşmak ve pilates beni çok rahatlatıyor.” diye konuştu.

Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz çifti, geçtiğimiz Mayıs ayında Amerika’da New York Türk Başkonsolosluğu’nda evlendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler