Ana SayfaKimdirSeda Türkmen kimdir?

İlgili Postlar

Seda Türkmen kimdir?

Seda Türkmen kimdir? Bora Akkaş ile olan evliliğinde sorunlar yaşadığı ve ayrılık kararı aldıkları haberleri ile gündeme gelen Seda Türkmen kimdir? Aslen nereli? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Burcu ne? Mesleği nedir? Rol aldığı projeler neler? Seda Türkmen hakkında detaylı bilgi haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Seda Türkmen aslen nereli? Seda Türkmen şuan kaç yaşında? Seda Türkmen hangi burç?

Seda Türkmen aslen İstanbullu olan oyuncu şuan 32 yaşında ve oğlak burcudur.

Seda Türkmen kimdir?

Seda Türkmen, 8 Ocak 1986 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Şu sıralar 32 yaşında. Seda Türkmen, üniversitede dahil olmak üzere tüm eğitim hayatını İzmir’de tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Seda Türkmen’in müziğe de ilgisi ve yeteneği vardır. Sekiz yıl boyunca, Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarında keman eğitimi aldı.

Seda Türkmen’in kariyeri

Seda Türkmen, ilk oyunculuk deneyimini 2010 yılında rol aldığı Papatyam isimli dizide yaşadı. Dizinin ardından birçok farklı dizide de rol aldı En son, Kanatsız Kuşlar isimli dizide rol aldı.

Dizi kariyeri dışında iki filmde de rol aldı. Biri 2015 yılı yapımı Yeni Hayat isimli film, bir diğeri ise 2016 yapımı Sahipli isimli filmdir.

Seda Türkmen’in evliliği

Seda Türkmen, 2017 yılı Ağustos ayında kendisi gibi oyuncu olan Bora Akkaş ile evlendi. Şu sıralar ayrılık haberleri geliyor. Seda Türkmen, ayrılık dedikodularının ardından “Her evlilikte olabilecek sorunlar. Şu an ayrıyız ama zaman ne gösterir bilinmez. Resmi olarak bir şey yok, dava henüz açılmadı.” şeklinde açıklama yaptı. Bora Akkaş ise, konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

Bora Akkaş kimdir?

Seda Türkmen’in rol aldığı dizileri ve filmleri

  • Hayatımın Aşkı
  • Papatyam
  • Annem Uyurken
  • Fatih Harbiye DiziOyunculari.Biz
  • Mutlu Ol Yeter
  • Yeni Hayat (film)
  • Sahipli (film)
  • Kanatsız Kuşlar
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler