Ana SayfaDizilerKurşun 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Orhan İle Leyla Yakınlaşmaya Başlıyor!

İlgili Postlar

Kurşun 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Orhan İle Leyla Yakınlaşmaya Başlıyor!

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Kurşun ilk bölümüyle izleyicilerden büyük beğeni toplamayı başardı. Kurşun, 2. yeni bölümü 30 Ekim Çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde, Davadan vazgeçmezse ailesiyle tehdit edilen Orhan’ın önce evi kurşunlanır sonra kız kardeşi öldürülür. Orhan, davanın seyrini değiştirecek bir görgü tanığı bulur. Karanlık adamlardan korkan Gülce, ifade vereceğini ama Orhan’dan kendisini korumasını ister. Dizinin yeni fragmanında, Orhan ile Leyla yakınlaşmaya başlıyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Orhan İle Leyla Yakınlaşmaya Başlıyor!

Kurşun 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Orhan’dan sonra  artık Leyla’da işin içine karışmıştır. Leyla, Orhan’a olanlardan korkmadığını ona bir şey olacağından korktuğunu söyler. Orhan, Leyla’ya bir kadın yazarın kitabını hediye eder ve onu hatırlattığını onun gibi dobra, cesur ve iyi yürekli olduğunu söyler.

İşte Kurşun 2. bölüm 2. fragmanı….

KURŞUN 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Orhan, çocukken babasının karanlık isimlerle olan arkadaşlığını gördükten sonra onun arabasının arkasına ‘Hain’ yazısını yazar. Orhan’ın babası meçhul bir şekilde öldürüldükten sonra okur ve adalet arayan bir savcı olur. Elinde üstü sürekli örtülen hiçbir savcının araştırmaya cesaret edemediği cinayet davası vardır. Gülce’yi dinlemeye giden Orhan, orada Serdar’la kavga eder ve onu gözaltına aldırır. Onu cinayetle suçlayan Orhan ip uçlarını bulmaya çalışır. Leyla’da bu davanın peşindedir ve Orhan’la tanışmayı başarır.

Hasan, Bünyamin’in mekanına gidip Orhan’la gizli bahçede görüşmek ister. Orhan, görüşmeye gittiğinde Hasan tarafından tehdit edilir ama umursamaz. Fahri’nin evine arama emri çıkaran Orhan suç delilini orada bulur. Mebus Fahri, Orhan’ı ailesiyle tehdit eder. Leyla, Hasan’ın peşine düşer ve onun babasının adamı olduğunu tespihdeki koç başından anlar. Dava günü Leyla, Orhan’a bir şey yapılmasından korkar ve babasının yanına gider.

Nuri, Hasan’ı arayarak Orhan’ın peşini bırakmasını söyler. Leyla derin bir nefes alır ama babası devamında ailesini öldürmesini emreder. Zeynep ve annesi bir gün önce evleri kurşunlandığı için Bünyamin’in evinde kalırlar. Rıfat, Zeynep’i gizli bahçeye götürür. Nuri’nin adamı Zeynep’i boğarak öldürür. Duruşmaya Orhan son anda yetişir. Mahkemeden sonra Leyla koşarak kötü haberi ona verir. Orhan, Zeynep’in elindeki anahtarlıktan bunu yapanın Hasan olduğunu anlar ve onu ormana götürüp bir ağaca asarak öldürür.

Kurşun 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülce Davaya Tanıklık Edecek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler