Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı: Tabi Ki De Acun Karşılıyor!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı: Tabi Ki De Acun Karşılıyor!

Geçtiğimiz günlerde canlı yayın esnasında Acun Ilıcalı’ya attığı mesajla magazin dünyasının gündemine oturan Şeyma Subaşı “Tabi ki de Acun karşılıyor” açıklamasıyla bir kez daha gündeme oturmayı başardı. Son dönemlerde kitap projesinden beklediği ilgiyi alamayan Subaşı açıklamasını yeni YouTube kanalı üzerinden yaptı. İşte Şeyma Subaşı’nın o açıklamaları;

Sadece Şeyma Mı? Yoksa Pizza Mı?

Yayınladığı “Sadece Şeyma” kitabıyla çok eleştiren Şeyma Subaşı kitabı kendisinin değil, kendisi için çalışan 3 editörün yazdığını açıklayarak kitap fikrinin de editörlere ait olduğunu belirtmişti. Kısaca genç kızlara “Nasıl Şeyma Subaşı olunur?” sorusunu açıklayan kitaptaki “Pizza değilsen herkesi mutlu edemezsin” benzetmesi sosyal medyada alay konusu olurken editörlerin hidroklorik asit ile hyaluronik asiti karıştırması büyük bir hata olmakla bu hata davaya neden olmuştu.

Şeyma Subaşı, Acun’un eski eşinin kendisini kapıdan sokmadığı mekanda kafe açıyor!

Şeyma Subaşı Medyadan Siliniyor Mu?

Geçtiğimiz sene Acun Ilıcalı ile boşanan Şeyma Subaşı bir dönemler magazin dünyasının ve sosyetenin en çok konuşulan isimleri arasındaydı. Davranışlarıyla eleştiri yağmuruna tutulan ve hayatının büyük bir kısmını yurt dışında geçiren sosyal medya fenomenin bu ara eskisi kadar magazin değerinin olmadığı yönünde söylentiler var. Sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarını YouTube’da taşıyan Subaşı’nın yeniden gündeme gelmeye çalıştığı iddia ediliyor.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Şeyma Subaşı: Tabi Ki De Acun Karşılıyor!

Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı’ya “Acun selam, ne zaman görüşebiliriz? Tarihleri konuşmamız lazım Miami oteli ve parayla ilgili başka bir şey daha konuşacağım.” mesajıyla gündeme gelen Subaşı geçtiğimiz gün YouTube kanalından bir video ile açıklama yaptı. Acun Ilıcalı ile her zaman bir dialogu olduğunu söyleyen Subaşı maddi manevi her konuda konuşabildiklerini açıkladı. Maimi’ye gittiğinde kızı Melisa’nın okulu tatilde olduğu için kızının da yanına geleceğini ve Maimi’de artık evi olmadığı için otelde kalacağını belirten Subaşı “Eee otelde Melisa’yla kaldığım şeyde de tabii ki de Acun karşılıyor. Bunu sordum, zaten bu onaylanmış bir şeydi sadece tarihleri konuşacaktık.” açıklamasını yaptı. Diğer konunda işlettiği kafeyle ilgili olduğunu dile getiren Subaşı “Healthyish”nin muhasebesinin Ilıcalı ile ortak olduğunu açıklayarak “Şuan da bir tane bile benimle alakalı iyi bir yorum yok. Şeyma eşittir para, Acun ve nafakaya döndü.” yorumunda bulundu.

Acun Ilıcalı Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler