Ana SayfaÜnlülerAhmet Kural'dan Aşk Gösterisi!

İlgili Postlar

Ahmet Kural’dan Aşk Gösterisi!

Sarsıntılı dönemlerin ardından aşka yeniden kapılarını açan Ahmet Kural cephesinde her şey yolunda görünüyor. Birkaç ay öncesinde kadar Sıla ile dava haberleriyle gündemde olan Kural davadan kısa bir süre sonra bir birlikteliğe yelken açmıştı. Geçtiğimiz aylarda da evleneceği haberiyle gündeme gelen Ahmet Kural’dan aşk gösterisi geldi. İşte Ahmet Kural’ın o halleri;

Aşka Kapılarını Kapatmadı

Geçtiğimiz senelerin en sevilen çiftleri arasında olan Sıla ve Ahmet Kural’ın aşkı herkesi kıskandırıyor diyorduk ki, sevilen çift oldukça sarsıcı iddialarla gündeme geldi. Şiddet iddialarıyla uzun bir süre gündemden düşmeyen ikilinin hayatı da yakın mercek altına alındı. Uzun süren dava sürecinin ardından olumsuzluklar yaşayan ama bununla baş etmeye çalışan Kural tam olmaz denilen anda aşkı yeniden buldu.

 Ahmet Kural, Günler Sonra Ailesi İle Vakit Geçirdi!

Ahmet Kural’dan Evlenme Teklifi

Dava sürecinin sona ermesinden kısa bir süre sonra avukat Çağla Gizem ile mutlu bir aşka yelken açan Ahmet Kural, ilişkisini bir süre gözlerden uzak tutmayı tercih etmişti. Mutlu haberden birkaç hafta önce gecelerde kız arkadaşıyla görüntülenen Kural ilişki iddialarına hiçbir açıklama yapmamış ve hayatındaki kişinin kim olduğunu da gizli tutmuştu. Ancak birkaç hafta sonra ilişkisinde ciddi bir karar aldığı öğrenilen Kural’ın Çağla Gizem ile dünya evine girmek için sevgilisine evlenme teklifi ettiğinin öğrenilmesiyle çiftin ilişkisi de resmi olarak açıklanmış oldu.

Ahmet Kural’dan Aşk Gösterisi!

Bir süredir avukat sevgilisi Çağla Gizem’le birliktelik yaşayan ve evlilik arifesinde olan Ahmet Kural ilişkisini gözlerden uzak yaşama kuralını artık rafa kaldırmış gibi görünüyor. Geçtiğimiz akşam “Baba Parası” filminin kadrosuyla birlikte yemek yiyen çift çıkışta objektiflere yakalandı. Filmin kadrosundan röportaj istenince kırmayan ekibe Çağla Gizem’de eşlik etti. Çift muhabirlerin ricasını kırmayarak objektiflere baş başa poz vermekten de kaçınmadı.

Ahmet Kural Kimdir?

Ahmet Kural'dan Aşk Gösterisi!
Ahmet Kural’dan Aşk Gösterisi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler