Ana SayfaÜnlülerAhmet Kural, Günler Sonra Ailesi İle Vakit Geçirdi!

İlgili Postlar

Ahmet Kural, Günler Sonra Ailesi İle Vakit Geçirdi!

Şarkıcı Sıla, Oyuncu Ahmet Kural’dan şiddet uyguladığı iddiasıyla şikayetçi olmuştu. Ünlü şarkıcı Sıla, oyuncu sevgilisi Ahmet Kural’dan şiddet gördüğünü iddia ederek 3 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Yaşananlar ise  gündemde uzun süre yer almıştı. Şarkıcı Sıla ile yaşadığı şiddet iddiaları ile gündeme gelen Ahmet Kural, önceki gün annesi Sema ve babası Mesut Kural ile birlikte Kilyos’ta bulunan bir restoranda kahvaltı yaptı. İşte Ahmet Kural’ın aile saadeti…

Ahmet Kural 1 Ay Sonra İlk Kez Görüntülendi!

Annesi ve babası ile birlikte Kilyos’ta bulunan bir restoranda kahvaltı yapan Ahmet Kural, dikkat çekti…

Şarkıcı Sıla ile yaşadığı şiddet davasıyla gündeme gelen Ahmet Kural, zor günler sonrası gündemde yer almaya devam ediyor. Önceki gün annesi Sema ve babası Mesut Kural ile birlikte Kilyos’ta bulunan bir restoranda kahvaltı yapan Ahmet Kural, dikkat çekti. Anne ve babasıyla vakit geçiren oyuncu, ailesiyle uzun süre sohbet etti.

Ahmet Kural, “Yakında güzel bir projemiz olacak inşallah. Sevenlerimizle buluşacağız” dedikten sonra oradan ayrıldı…

Kahvaltı sonrası anne ve babasıyla birlikte alışveriş yapan oyuncu Ahmet Kural, gazetecileri görünce çok şaşırdı. Ailesiyle birlikte keyifli bir gün geçirdiğini ve kahvaltı yaptığını belirten oyuncu Ahmet Kural, “Güzel sohbet ettik, hasret giderdik ve kahvaltımızı yaptık” şeklinde açıklamada bulundu. Sıla ile ilgili soruları ise oyuncu Ahmet Kural, eliyle ‘ağzına fermuar çekerek’ yanıtsız bıraktı. Ahmet Kural, “Yakında güzel bir projemiz olacak inşallah. Sevenlerimizle buluşacağız” dedikten sonra oradan ayrıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler