Ana SayfaDedikoduEbru Gündeş'e Son Uyarı!

İlgili Postlar

Ebru Gündeş’e Son Uyarı!

Kanlıca’daki yalılarında kanuna aykırı tadilat yaptırdığı iddiasıyla Ebru Gündeş Sarraf ve inşaat mühendisi Hakkı Süha Gökdemir’in üçer yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi. Mahkeme sonunda Şarkıcı Ebru Gündeş Sarraf ise şok karar çıktı, detaylar Haberimizde..

Ebru Gündeş’den Muhteşem Sahne!

Duruşmaya Gelmeyen Ebru Gündeş Son Kez Uyarıldı!

Beykoz Kanlıca’daki yalılarında, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’na uygun olmayan tadilat yapıldığı iddiasıyla işadamı Rıza Sarraf ile birlikte yargılandıkları davada dosyalarının ayrılmasına karar verilen sanıklar eşi Ebru Gündeş Sarraf ve inşaat mühendisi Hakkı Süha Gökdemir’in üçer yıla kadar hapis cezası istemiyle  mahkemede yargılanmasına devam edildi. Beykoz  Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, sanık Ebru Gündeş Sarraf’ın avukatı Begüm Can Gürel katıldı. Diğer sanık Hakkı Süha Gökdemir ile avukatı ise duruşmaya gelmedi.

Ebru Gündeş kimdir?

ebru gündeş ile ilgili görsel sonucu

Ebru Gündeş’in Avukatı: “Son bir süre talebimiz bulunmaktadır.”

Şarkıcı Ebru Gündeş Sarraf’ın avukatı Begüm Can Gürel, Ebru Gündeş’in yaptığı sözleşmeler sebebiyle Antalya’da sahne alacağını açıklayarak, “Geçen celse müvekkilimizi bu duruşmada müvekkilimizi hazır edeceğimize dair beyanda bulunmuştuk. Önceden planladığı sözleşmeler nedeniyle Antalya’da sahne alacak olmasının dikkate alınmasını istiyoruz. İşi kapsamında yaptığı sözleşmeleri iptal etme imkanı yoktur. Son bir süre talebimiz bulunmaktadır.”  dedi.

Mazereti Son Kez Kabul Edildi!

Mahkeme, sanık Ebru Gündeş Sarraf’ın mazeretinin son kez kabul edilmesine karar vererek, bir sonraki duruşmaya hazır edilmemesi halinde ise mahkemeye zorla getirme veya yakalama kararı çıkarılacağı kararını vererek duruşmayı erteledi.
ebru gündeş kızı ile ilgili görsel sonucu

İki Yalıyı Birleştiren Tünel Ve Asansörlerin Onaylı Projede Yer Almadığı Tespit Edilmişti…

Rıza Sarraf, Kanlıca sahilinde üç yalıdan oluşan Mehmet Arif Bey Yalıları’ndan ikisini 2011’de satın almış, 4 parselini kendi, 5 parselini ise eşi Ebru Gündeş Sarraf üzerine geçirmişti.Rıza Sarraf, Osmanlı döneminde inşa edilen ve 1970’de ikinci derece tarihi eser olarak tescili yapılan yalılarda tadilata başlamış ve bu proje, İstanbul  Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu ve Boğaziçi İmar Müdürlüğünce de onaylanmıştı. Tadilatın Boğaziçi Kanunu’na aykırı gerçekleştiği iddialarının basına sızması üzerine yalılarda inceleme başlatan Boğaziçi İmar Müdürlüğü, 2960 sayılı yasaya aykırılıklar tespit etmişti.
ebru gündeş rıza sarraf ile ilgili görsel sonucu

Dosyalar Ayrılmıştı..

Sanık Rıza Sarraf’ın uzun süredir Amerika’da tutuklu bulunduğu, diğer sanıklar Ebru Gündeş Sarraf ve Hakkı Süha Gökdemir yönünden davanın ayrılarak  devam etmesi kararına bağlanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler