Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı, Acun'un eski eşinin kendisini kapıdan sokmadığı mekanda kafe açıyor!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı, Acun’un eski eşinin kendisini kapıdan sokmadığı mekanda kafe açıyor!

Şeyma Subaşı’nın açmaya hazırlık yaptığı kafenin hikayesi ortaya çıktı. Israrla o mekanı kiralamak isteyen Şeyma Subaşı’nın, o mekanı istemesinin altında çok başka bir neden yatıyormuş. Meğer, Şeyma Subaşı bir zamanlar Acun Ilıcalı ile evli olan Zeynep Yılmaz nedeniyle o mekana alınmamış. O nedenle aynı mekanı kiralayarak intikam almak istemiş. Detaylar haberimizde…

Şeyma Subaşı’dan direk dansı videosu!

Şeyma Subaşı’nın intikamı

Acun Ilıcalı ile geçtiğimiz yıl evlenen Şeyma Subaşı, Bebek’te sağlıklı gıdalar satacağı bir kafe açmaya hazırlanıyor. Subaşı, Bebek’teki o mekanı kiralamakta çok ısrarcı olmuş. Bunun nedeni de, Acun Ilıcalı’nın bahsi edilen dönemde evli olduğu Zeynep Yılmaz nedeniyle mekana alınmamış olması. Şeyma Subaşı, mekanı kiralayarak yıllar önceki intikamını almak istemiş.

Şeyma Subaşı kimdir?

Sosyetenin son zamanlardaki en bomba dedikodusunu, Sabah yazarı Bülent Cankurt yazdı. İşte Bülent Cankurt’un o yazısı:

KAPIDAN KOVULDUĞU MEKANI KİRALADI

Duymuşsunuzdur; kızının babası Acun Ilıcalı ile yıllardır hayalini kurduğu izdivacı, Eylül’de gerçekleştiren Şeyma Subaşı, Bebek’te sağlıklı gıdalar satacağı bir mekan açma hazırlığında. Şu sıralar sosyetede top 10’daki bir numaralı dedikodu ise, Subaşı’nın kafesini açacağı yer!
Meğer Subaşı, Ayşe Kucuroğlu’nun mekanı Happily Ever After’ın bir süre önce boşalttığı deniz tarafındaki yerini kiralamış!
İşte Subaşı’nın sosyetenin diline dolanma nedeni de, özellikle bu mekanı tercih etmesinden kaynaklanıyor!

Zeynep Yılmaz Kimdir?

İÇERİ ALINMAYINCA ÇOK KIZMIŞ

Çünkü yaklaşık 2.5 yıl önce Şeyma Subaşı, kızı Melisa ile bir şeyler yiyip içmek için Happily Ever After’a gitmiş.
Ancak o sırada mekanda, o dönem hâlâ Acun Ilıcalı ile evli olan Zeynep Yılmaz oturuyormuş. Ayşe Kucuroğlu da, bir tatsızlığa mahal vermemek adına Şeyma Subaşı’nı içeri almamış. Subaşı, bu duruma çok bozulmuş. Hatta sosyetede konuşulanlara göre, Kucuroğlu’nun telefonunu bulan Subaşı, ‘Gün gelir bunun hesabını sana sorarım’ diye mesaj atmış!
İşte, kiralayabileceği o kadar çok mekan varken, orada ısrarcı olmasının nedeni de buymuş. Şeyma Subaşı, demek ki bu kadar kinciymiş!!!

Şeyma Subaşı ve kızının babası Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıl Eylül ayında görkemli bir törenle evlenmişlerdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler