Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz'ın evinde sabahlayan Defne Samyeli sonunda açıklama yaptı!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’ın evinde sabahlayan Defne Samyeli sonunda açıklama yaptı!

Önceki akşam Cem Yılmaz’ın evinde sabahlayan Defne Samyeli, sonunda suskunluğunu bozdu. Konu hakkında ilk açıklamasını yapan Samyeli, isyan etti. İşte detaylar…

Cem Yılmaz’dan “Defne Samyeli evinde sabahladı” haberlerine yanıt!

Defne Samyeli Cem Yılmaz’ın evinde sabahladı

Defne Samyeli, önceki akşam bir süredir adı aşk dedikodularına karıştığı, gizli gizli görüştükleri iddia edilen Cem yılmaz’ın evine konuk oldu. Bir süre sonra Yılmaz’ın evine yakın arkadaşı Ozan Güven ve bir arkadaşı daha geldi. Ünlü komedyen dışarıdan yemek siparişi etti. Yemeğin ardından Ozan Güven ve arkadaşı evden ayrılırken, Defne Samyeli Cem Yılmaz’a konuk olmaya devam etti. Defne Samyeli’nin aracını evin otoparkına aldıran Cem Yılmaz, kendi aracını da evin önüne park etti. Ancak, yine de aracı gizleyemedi. Yılmaz, gecenin ilerleyen saatlerinde sık sık dışarıyı kontrol ederek basın mensuplarının olup olmadığını denetledi.

Cem Yılmaz kimdir?

Ertesi gün öğle saatlerinde Cem Yılmaz evden çıktı. Karşısında magazincileri gören Cem Yılmaz, açıklama yapmayacağını belirtse de magazincilerin “Defne Hanım’ın otomobili sizin otoparkta duruyor.” sözlerine “Evet bizim evde Mercedes servisi var, arada arkadaşlarımız arabalarını getirip bırakıyor. Yarın da Ozan (Güven) Mini Cooper’ını bırakacak tamire!” diye esprili bir yanıt verdi.

Cem Yılmaz’dan iki saat kadar sonra evden çıkan Defne Samyeli, çok panikti. Samyeli, habercilerin “Cem Bey’le beraber misiniz?şeklindeki sorusuna “Vallahi komik oluyorsunuz.” yanıtını verdi.

Çok gergin olduğu gözlenen Defne Samyeli, Cem Yılmaz’ın evinden aracını çıkarmaya çalışırken arkasında park etmiş olan bir araca çarptı.

Defne Samyeli kimdir?

Defne Samyeli’den Cem Yılmaz açıklaması

Günlerdir en çok konuşulan konular arasında olan konu hakkında konuşmayan Defne Samyeli, sonunda sessizliğini bozdu. Samyeli, Cem Yılmaz’ın evinde sabahladığı konusunda “Çocuk yaşta seçtiğim meslek dolayısıyla yıllardır göz önündeyim, magazin basınının merak ve ilgisini elbette anlıyorum. Ne var ki, yetişkin ve bekar bir kadın olarak hangi arkadaşımla ne şartlarda görüşüp, ne yaşadığım konusunda hiç kimseye bir açıklama yapmak, kimseden onay veya izin almak gibi bir mecburiyetim olmadığını hatırlatmak isterim. İşini sağduyuyla yapan basın mensubu arkadaşlarımı tenzih ederek, hepsini aramızdaki saygılı mesafeyi her zaman yaptığımız gibi sevgi ve empatiyle korumaya davet ediyorum. Hayali morluklar üzerinden senaryo üretenleri ise bir kadın ve anne olarak vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum.” şeklinde bir açıklama yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler