Ana SayfaÜnlülerDeniz Akkaya'dan Gülben Ergen'e: 3 otel odası 3 farklı adam! Bu sözler...

İlgili Postlar

Deniz Akkaya’dan Gülben Ergen’e: 3 otel odası 3 farklı adam! Bu sözler olay yaratacak!

Deniz Akkaya’dan Gülben Ergen’e olay yaratacak sözler! Geçtiğimiz günlerde Nihat Odabaşı’nın alacağı ödülü sunmak istememesi sonrasında Odabaşı ile polemiğe giren Deniz Akkaya, Gülben Ergen’i yaylım ateşine tuttu. Akkaya, Gülben Ergen için “3 ayrı adama 3 ayrı otel anahtarı veren eşi benzeri görülmemiş sapkın hanımefendi.” dedi. Detaylar haberimizde…

Deniz Akkaya, Fiziği İle Yıllara Meydan Okuyor!

Deniz Akkaya’dan Nihat Odabaşı ve Gülben Ergen’e olay sözler

Deniz Akkaya, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen bir moda kanalının ödül töreninde sunuculuk yaptı. Nihat Odabaşı’nın ödülünü alması için anons yapmak istemedi. Ödülünü alan Nihat Odabaşı’yı tebrik de etmedi. Bunun üzerine Nihat Odabaşı, “Modellik hayatında önemli katkım vardı. Bu ödülü sunmak yerine mikrofonu başkasına vermen çok enteresan.” dedi ve ardından sosyal medya hesabının hikaye kısmında Deniz Akkaya için “Keşke için de dışın gibi güzel olsaydı.” diye sitem dolu sözler yazdı.

Gülben Ergen kimdir?

Deniz Akkaya açtı ağzını yumdu gözünü

Deniz Akkaya, sonunda sessizliğini bozdu ve deyim yerindeyse açtı ağzını yumdu gözünü. Akkaya, Nihat Odabaşı ve yakın arkadaşı Gülben Ergen’i hedef alarak bomba açıklamalar yaptı.

Deniz Akkaya kimdir?

Deniz Akkaya’nın Gülben Ergen ve Nihat Odabaşı’nı hedef aldığı o açıklama:

Çıkarına göre, eski sevgililerinin arkasında seccade ve zikirmatik ile dolaşan, toplumun değerlerini sömürerek bunu yaparken, dua ve şükür gibi hastaglere sayfasını boğup, aynı şehirde 3 ayrı adama 3 ayrı otel anahtarı veren eşi benzeri görülmemiş sapkın hanımefendi.

Sadece hastag malzemesi sandığın Mevlana’nın dediği gibi, ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol. Bir de bilgin olsun kimse seni kıskanmıyor. AKM açılışında davetsiz gittiğin davette sağa sola ağlayan bir kadını ki ağlamanın sebebi tüm sapkınlıklarının örtüsü elden gidiyor diye… Gururu için yaşayan kadınlar kıskanmaz bilgine! Şimdi ikiniz de hep yaptığınız gibi oturun ıslak hamburger yiyerek bu milleti nasıl kandırıyorsunuz onun dedikodusunu yapmaya devam edin.

Deniz Akaya’nın bu açıklaması büyük ses getirdi. Şimdi gözler Gülben Ergen’e çevrildi. Gülben Ergen, Deniz Akkaya’nın iddialarla dolu açıklamasının ardından nasıl bir hamle yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler