Ana SayfaÜnlülerDeniz Akkaya, Fiziği İle Yıllara Meydan Okuyor!

İlgili Postlar

Deniz Akkaya, Fiziği İle Yıllara Meydan Okuyor!

Bir dönem podyumların aranan isimlerinden olan Deniz Akkaya, yıllarca gündem olmayı başaran biri. Güzel manken ne yapsa? çok konuşulmayı başarıyor. Peki güzelliğinden hiç bir şey kaybetmeyen Deniz Akkaya nasıl genç kalmayı başarıyor? Detaylar haberimizde…

Deniz Akkaya Gençlere Taş Çıkarttı! 12 Yıl Sonra Podyumda

Deniz Akkaya Ekrana Geri Döndü!

Uzun bir süre ekranlara ara verdikten sonra bir yemek programıyla yeniden kamera karşısına geçti. Dünyanın birçok ülkesinde yayınlanmakta olan Blind Test (Elimin Lezzeti) Yunanistan, İsveç ve Rusya gibi ülkelerde yüksek izlenme oranlarıyla dikkat çekerken 17 ayrı ülkede yayınlanıyor. Hafta içi her gün yayınlanacak olan yarışmada, yarışmacılara paylaşımlı bir mutfakta 2 saat süre ile pişirebilecekleri bir yemek tarifi ve malzemelerin verildiği programda ise puanlama sistemi olacak. Yarışmacılar yapılan yemeği gözleri kapalı tadacaklar. Kimin pişirdiğini bilmeden verecekleri oylarla belki de kendi yemeklerine en düşük puanı verecekler! Puanlama tamamlandığında göz bağları açılacak ve gerçekleri görecekler.

Deniz Akkaya Kimdir?

Deniz Akkaya Ateşli Pozlarıyla Dikkat Çekti!

1997 senesinde podyuma adım atan eski manken Deniz Akkaya, ünlü bir markanın reklam yüzü oldu. 40 yaşındaki Akkaya, düzgün fiziğiyle yıllara meydan okudu. Güzelliğinden hiç bir şey kaybetmeyen Deniz Akkaya, yılların eskitemediği ünlü kadınlardan biri. Şu sıralar ise bir markanın marka yüzü oldu. Deniz Akkaya verdiği ateşli pozlarla hayranlarını büyülemeyi başardı. Düzenli spor yaptığı bilinen bir çocuk annesi Deniz Akkaya, özellikle son dönemde beslenmesine çok dikkat ettiğini her fırsatta dile getiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler