Ana SayfaÜnlülerÜnlü Menajerin Doğum Günü Partisinde Yıldızlar Geçidi!

İlgili Postlar

Ünlü Menajerin Doğum Günü Partisinde Yıldızlar Geçidi!

Medya dünyasının en önemli isimleri arasında yer alan Abdullah Bulut, ekranlarda sevilen birçok oyuncunun menajerliğini yapmakta. Geçtiğimiz gün eşi Ayşen Batıgün ile birlikte küçük oğulları için bir doğum günü organizasyonu düzenleyen ünlü menajerin doğum günü partisinde yıldızlar geçidi vardı.

Medyanın Başarılı İsmi

Uzun bir süredir dizi ve film sektöründe çalışan Abdullah Bulut son yılların en önemli menajerleri arasında yer alıyor. Hem ekrana yeni yüzler kazandırmak konusunda, hem de oyuncularını onlara en uygun en iyi projelerle buluşturmak konusunda usta isimlerden olan Abdullah Bulut çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Yılları Geride Bıraktı

Medya sektörünün önemli isimlerinden olan Abdullah Bulut, gençliğinden beri bu sektörün içinde olan isimlerden. Senelerdir medya alanında casting ve menajerlik hizmeti veren Abdullah Bulut, birlikte çalıştığı oyunları en iyi şekilde temsil etmesiyle de büyük bir üne sahip.

Ünlü Menajerin Doğum Günü Partisinde Yıldızlar Geçidi!

Menajer Abdullah Bulut ve oyuncu eşi Ayşen Batıgün‘ün iki yaşına giren oğulları minik Aras’ın ikinci yaş günü için Bulut’un Etiler’deki ofisinde bir doğum günü partisi verdi. Ünlü menajerin birlikte çalıştığı isimler ve dostları davetini kırmayarak katılım gösterdi. Partiye Burcu Kara oğlu Ali Çınar, Timur Acar ve Eda Özerkan çifti kızları Eliz, Bülent Emin Parlak kızı Lisa, Sarp Apak oğlu Güney ile katılırken Gökhan Keser, Tolga Güleç, Ali Burak Ceylan, Berk Erçer, Kemal UçarAnıl İlter, Emir Benderlioğlu ve Ceren Benderlioğlu, Beste Kanar, Zehra Yılmaz gibi birbirinden ünlü isimler katıldı.

Ayşen Batıgün Kimdir?

Ünlü Menajerin Doğum Günü Partisinde Yıldızlar Geçidi!
Ünlü Menajerin Doğum Günü Partisinde Yıldızlar Geçidi!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler