Ana SayfaÜnlülerMehmet Ali Erbil Setlere Gerimi Dönüyor..

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil Setlere Gerimi Dönüyor..

235 gün yoğun bakımda Kaçış Sendromu rahatsızlığı sebebiyle yatan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, aylar sonra setlere geri döndüğünün müjdesini sevenlerine verdi. Mali hangi projede yer alacak? Detaylar Haberimizde..

Mehmet Ali Erbil İle Alisa Nasya Deniz İlişkisinin Sebebi Ortaya Çıktı..

Mehmet Ali Erbil Setlere Hangi Projeyle Geliyor?..

Son dönemlerde yürümekte zorlanan Türkiye’nin sayılı komedyenlerinden Mehmet Ali Erbil, geçen yıl evinin banyosunda düşerek sakatlanmış sonrasında da kaçış sendromu hastalığının nüksetmesiyle 235 gün yoğun bakımda yatmıştı.

Mehmet Ali Erbil kimdir?

Son Dönemlerdeki Zayıflığı Korkutmuştu!..

Kaçış Sendromu rahatsızlığı nedeniyle tedavisi için her ay serum takmak için hastaneye gitmek zorunda kalan Mehmet Ali Erbil’i, şarkıcı Banu Palak ziyaret etmiş, ünlü şarkıcının paylaştığı videolarda ünlü şovmenin zayıflığı görenleri endişelendirmişti.

Mali Hababam Sınıfı Kadrosunda!..

Nihayet Mehmet Ali Erbil’den bugün sevenlerine müjde geldi. Geçtiğimiz haftalarda sevilerek izlenen 2. Sayfa magazin programında katılarak setlere geri döneceğini açıklayan Mali, Hababam Sınıfı kadrosuna dahil oldu.

Ağabeyi Mustafa Erbil ve yakın arkadaşlarıyla kamera karşısına geçen Mali, bu anları sosyal medya sayfasından takipçileri için paylaştı. Ünlü şovmenin neşeli halleri ise sevenlerini mutlu etti.

İşte Mali’nin O Paylaşımı;

 

Tüm Mehmet Ali Erbil Magazin Haberleri Burada!…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler