Ana SayfaDedikoduMehmet Ali Erbil İle Alisa Nasya Deniz İlişkisinin Sebebi Ortaya Çıktı..

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil İle Alisa Nasya Deniz İlişkisinin Sebebi Ortaya Çıktı..

Son günlerde ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile aşk yaşadığı dedikodusu ile Magazin Haberleri‘ne bomba gibi düşen Alisa Nasya Deniz haberinin sebebi ortaya çıktı. Ünlü şovmen ile Alisa Nasya Deniz gerçekten aşkmı yaşıyorlar? Tüm detaylar Haberimizde..

Mehmet Ali Erbil’i Ağlatan İbrahim Tatlıses İtirafı..

Mehmet Ali Erbil İle Alisa Nasya Deniz İlişkisi Ortaya Çıktı!..

Tam 235 gün yoğun bakımda kalıp tedavisine devam eden ve sağlıklı hayatına geri dönmeye çalışan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz gece kendisinden tam 40 yaş küçük olan Alisa Nasya Deniz ile objektiflere yakalanmıştı.

Mehmet Ali Erbil İle Alisa Nasya Deniz İlişkisinin Sebebi Ortaya Çıktı..

Adı aşk dedikodularına karışan Alisa Nasya Deniz, öncesinde de parmağında  alyans ile bir alışveriş merkezinde magazinciler tarafından görüntülenmişti.

Türkiye’nin sayılı komedyenlerinin başında gelen Mehmet Ali Erbil’in çok yakın arkadaşları arasında olan Tolga Yüce, bugün Müge ve Gülşen’in Kanal D’de hazırlayıp sunduğu 2. Sayfa programına telefonla ile katılarak ünlü şovmenin aşk hayatı hakkında çok önemli açıklamalar yaptı.

Mehmet Ali Erbil kimdir?

Mehmet Ali Erbil: “Ben Nelerle Uğraşıyorum, İnsanlar Nelerle Uğraşıyor”

Mehmet Ali Erbil’in yakın arkadaşı Tolga Yüce, Mehmet Ali Erbil ile Alisa Nasya Deniz’in ilk defa iki yıl önce Kıbrıs’ta tanıştığını ve sevgili olanmadan sadece arkadaş olduklarını söyleyerek sözlerine devam etti;

“Mehmet Ali Erbil’in tedavisi devam ediyor. Aşk yaşayacak bir durumu yok. ‘Sadece arkadaşım. Bu konular beni yıpratıyor. Ben nelerle uğraşıyorum, insanlar nelerle uğraşıyor’ dedi. Beni de uyardı; ‘Bir kez açıklama yap, bir daha da konuşma’ dedi. Sağlık durumları müsait olmadığı için açıklamayı ben yaptım.”

“Alisa, Mehmet Ali Erbil’in Evinde Kalıyor.”

………Erbil günlerce sabretti. Alisa’yı uygun bir dille uyardı, ‘bir daha gazetecilere açıklama yapma’ dedi. Alisa Nasya Deniz, Mehmet Ali Erbil’in evinde kalıyor. Bizler de hemen hemen her gün oradayız. Onun gibi çok insan var. Bu paylaşılan fotoğraflar iki yıl öncesine ait. Güncel hiçbir fotoğraf yok.

“Reklam Kokusu Alıyorum!”

…….Öğrendiğim kadarıyla modelliğe hazırlanıyor. İki bin takipçisi vardı, 7 bin takipçisi oldu. Reklam kokusu alıyorum. Ne hikmetse gittiği her yerde kendisini gazeteciler karşıladı. Alisa’nın gazetecilere haber verdiğini de çok iyi biliyorum. Bizzat mekan sahibinden öğrendim.”

Alisa Nasya Deniz’den Açıklama Gecikmedi…

Ünlü şovmen’in arkadşı Tolga Yüce’nin 2.sayfaya yaptığı aşk dedikodulyaptığı açıklamalardan rahatsız olan Alisa Nasya Deniz, harekete geçerek Instagram hesabından açıklama yaptı.

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil ile Tolga Yüce’nin iddia ettiği gibi reklam amaçlı birlikte olmadığını ve magazin gazetecileri ile haber yapmaları için iletişime geçmediğini açıkladı. Hakkında çıkan bu asılsız aşk haberler ve iddiaları karşısında rahatsız olduğunu söyleyen Alisa Nasya Deniz, bu günden sonra çıkacak asılsız haber ve hakaret içerikli söylenenler için artık yasal yollara başvuracağını açıkladı.

Tüm Mehmet Ali Erbil Magazin Haberleri Burada!…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler