Ana SayfaÜnlülerEda Taşpınar'ın Kıyafetlerin Pahalılığı Görenleri Şaşırttı!

İlgili Postlar

Eda Taşpınar’ın Kıyafetlerin Pahalılığı Görenleri Şaşırttı!

Fit vücuduyla dikkat çeken sosyetenin tanınmış ismi Eda Taşpınar, Sosyal medya paylaşımları ve giyim tarzıyla olay yaratmıştır. Kıyafetlerinin fiyatlarını gören hayranları ve sevenleri kıyafetinin pahalılığını görünce şaşırttı.

Eda Taşpınar Kimdir?

Eda Taşpınar’dan Açıklama!

Eda Taşpınar’ın babası Teoman Taşpınar, Moda Deniz Kulübü’nün Başkanıdır. Eda Taşpınar’ın kombinini beğenen ailesinden pozitif yorumlar almıştır. Eda Taşpınar, Sosyal medya paylaşımları ve giyim tarzıyla olay yaratmıştır. Kıyafetlerinin fiyatlarını gören hayranları ve sevenleri kıyafetinin pahalılığını görünce herkesi şaşırtmıştır. Eda Taşpınar basın mensuplarına şu şekilde yanıt vermiştir; ” Yaz kombinini çok sevdim onların güzelliğinden henüz vazgeçemedim.” diyerek güzel fit vücuduyla dikkat çekmeye devam etmiştir.

Eda Taşpınar’ın Kıyafetlerin Pahalılığı Görenleri Şaşırttı!

eda-taspınar-kıyafeti

Fit vücuduyla dikkat çeken sosyetenin tanınmış ismi Eda Taşpınar, Sosyal medya paylaşımları ve giyim tarzıyla olay yaratmıştır. Kıyafetlerinin fiyatlarını gören hayranları ve sevenleri kıyafetinin pahalılığını görünce şaşırttı. Kıyafetlerinin Fiyatlarını söyleyen Eda Taşpınar şöyle açıkladı ; “15 bin 547 TL’lik kombin, Deri ceket: 7 bin 35 TL, Ayakkabı: 4 bin 982 TL, Mayo: 2 bin 51 TL, Kemer: 600 TL, Şemsiye: 557 TL, Pantolon: 216 TL” fiyatlarını açıklayan Eda Taşpınar, hayranları ve sevenlerini şaşırttı. Bu kombinini sosyal medyadan paylaşan Taşpınar magazin dünyasının gündemine oturdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler