Ana SayfaÜnlülerDemet Özdemir Yeni Sezonda ki Partneri Bakın Kim Olacak?

İlgili Postlar

Demet Özdemir Yeni Sezonda ki Partneri Bakın Kim Olacak?

Geçtiğimiz sezon Star Tv’de reyting rekorları kıran ve izleyici ekranlara kitleyen Erkenci Kuş Dizisinin Sanem karakterine can veren Demet Özdemir’in yeni sezonda ki partneri bakın kim olacak?

Erkenci Kuş İle Başladı…

demet özdemir yeni dizi

Demet Özdemir Kimdir?

Son zamanlarda adından sıkça bahsettiren hem aşk hayatı olsun hemde kariyerinde ki yükselmesiyle dünyasının değişmesinden kaynaklanan popülerliği ile bu aralar oldukça gündemde kalmayı başaran Demet Özdemir ‘in adı önce rol arkadaşı olan Can Yaman ile anıldı. Bu çiftin dizide başlayan aşkları sevdikleri ve yakınlarından gelen mesajlarla her defa kanıtlanmış olsa da Can Yaman ve Demet Özdemir ikilisinden hiç bir zaman beraberlik açıklaması gelmemişti. Fakat onları gittikleri tatilde, mekan çıkışlarında, sokaklarda gören bir sürü tanık vardı. Bunlar bile bu ikiliyi hiç bir şekilde açıklamaya yapmaya davet etmemişti. Her defasında muhabirlerin aşk var mı sorularına hiç duymamış gibi davranmaları bizlerin kafasında tonlarca soru işareti yaratmaya engel olamamıştı.

Can Yaman Kimdir?

Demet Özdemir Yeni Sezonda ki Partneri Bakın Kim Olacak?

demet özdemir ibrahim çelikkol yeni dizi

Erkenci Kuş dizisinin final yapmasından sonra uzun bir tatile çıkan Demet Özdemir’in yeniden ekranlara ne zaman dönüş yapacağı merakla beklenirken o güzel haber geldi. Fakat Demet Özdemir’in ekranlara geri dönmesinden daha çok kimle döneceği hatta kesinleştikten bu isimin İbrahim Çelikkol olması bir hayli izleyicileri ve takipçilerini mutlu etti. Erkenci Kuş’un finalinden yeni bir dizi anlaşması yapmış olan Demet Özdemir’e yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol’un eşlik edeceği ve yeni dizinin isminin ”Evim” olduğu öğrenildi.

İbrahim Çelikkol Kimdir?

Dizinin Konusu Etkileyecek Türden…

demet özdemir ibrahim çelikkol yeni dizi

Özdemir, yakında başlayacak olan Evim dizisi için İbrahim Çelikkol ile kamera karşısına geçti. Evim dizisinde başrolleri paylaşacak İbrahim Çelikkol ile Demet Özdemir’den ilk kareler geldi.Dizide İbrahim Çelikkol Mehdi, Demet Özdemir ise Zeynep karakterine hayat verecek. Özdemir, Çelikkol ile çektirdikleri fotoğrafları “Hayırlı olsun hepimize o zaman” notuyla paylaştı.Dizide, hayatın baştan kötü davrandığı bu iki yaralı ruh aidiyet hissini birbirinde bulacak ve zorlu bir aşkın efsanesini yazacak. İkilinin bu yolculuğunu artık yalnızca sözlüklerde bulunan aşka dair tüm kelimeleri izleyicisine yeniden anlatacaktır. “Evim” dizisinin senaryosunu Eylem Canpolat kaleme alırken, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor. Dizinin TV8 ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler