Ana SayfaDizilerMucize Doktor Dizisinin Ali'si İzleyiciyi Ağlattı!..

İlgili Postlar

Mucize Doktor Dizisinin Ali’si İzleyiciyi Ağlattı!..

Televizyonda yayınlandığı ilk bölümünden itibaren reyting rekorları kırarark Türk izleyicisinin gönlünde taht kuran Mucize Doktor’un Ali’si geceye damgasını vurdu. Detaylar Haberimizde..

Mucize Doktor 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Nazlı’ya Aşık Mı Oluyor?

Mucize Doktor Dizisinin Ali’si İzleyiciyi Gözyaşlarına Boğdu..

Mucize Doktor’un dün akşam ki bölümünde Ali’nin daha önce ölen abisine çok benzeyen bir çocuk hastasına kitap okurken yaşadığı anlar, seyirciyi alt üst etti.

FOX TV’nin en başarılı dizileri arasında olan yabancı dizi The Good Doctor’un Türkçe uyarlaması olan Mucize Doktor, dün akşam yani 10 Ekim Perşembe gecesi 5. bölümüyle ekranlara taşındı. Dizinin bu son bölümünde, doktor Ali’nin seneler önce ölen kardeşine çok benzeyen bir çocuk hastasına hastane odasında kitap okurken yaşadığı ve izleyiciye yaşattığı o anlar tüm izleyenleri ağlattı.

Kanser Bilinen Çocuğun Hayatını Kurtardı!..

Mucize doktorun Ali’nin, Savant otizm sendromlu Doktor Ali Vefa’nın karakterine can verdiği dizide dün gece izlenen bölümünde Ali yıllar önce ölen kardeşine benzerliğiyle dikkat çeken bir çocuk hastasının hayatını kurtarıyor. Ailesinin kanser sandığı çocuklarının bambaşka bir rahatsızlığı olduğunu keşfeden doktor Ali, doktor Ferman’ı karşısına almasına rağmen, Nazlı ve Adil’in kendisine olan yardımlarıyla nihayet teşhisi koydu.

Seneler öncesinde kendi abisine çok istediği Şeker Portakalı adlı kitabını alan doktor Ali, ölen abisinin son sayfasını okuyamadığı o kitabı çocuk hastasına okudu.

“Hoşçakal Abi”  Yürekleri Dağladı!..

Doktor Ali’nin Şeker Portakalı kitabının son sayfasını okurken ağlayarak duygusal anlar yaşaması ve çocuğun yanından ayrılırken hüzünlenerek “Hoşçakal abi” sözleriyle veda etmesi tüm seyirciyi hüzne boğdu.

Dizinin bu sahnesini izleyenler yoğunlukla Twitter hesabından duygularını paylaştılar.  Twitter kullanıcılardan bir tanesi “Dokunmayın çok fenayım” gibi ifadeleri şaşırttı.

Mucize Doktor 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferman’ın Kendisine Bile İtiraf Edemediği Şey Ne?

 

Mucize Doktor‘un Tüm Fragmanlarını Magazin Haberleri‘nde Bulabilirsiniz..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler