Ana SayfaÜnlülerSamet Liçina'ya Mikrofon Uzatılmayınca Olay Çıkardı!

İlgili Postlar

Samet Liçina’ya Mikrofon Uzatılmayınca Olay Çıkardı!

Dün akşam gerçekleşen Altın Zambak ödül töreninde ödül almaya layık görülen İnstagram fenomeni Samet Liçina sahneye çıktığı esnada kendisine mikrofon uzatılmayıp konuşması engellenince açtı ağzını yumdu gözünü olanları salonda ki konuklar cep telefonuna kaydedereken Samet Liçina da kendi sosyal medyasından paylaştı.

Tepki Gösteredi!

samet Liçina

Samet Liçina Kimdir?

Dün akşam düzenlenen Altın Zambak Ödül Töreni’ne katılan fenomen Samet Liçina, ödül aldığı esnada kendisine mikrofon uzatmayan sunucu Dilay Korkmaz’a tepki gösterdi.Dün akşam düzenlenen Altın Zambak Ödül Töreni’ne katılan fenomen Samet Liçina, ödül aldığı esnada kendisine mikrofon uzatmayan sunucu Dilay Korkmaz’a tepki gösterdi.Bu yıl ikinci kez düzenlenen Altın Zambak Ödülleri dün akşam sahiplerini buldu.Esra Erol, Çağla Şikel gibi isimlerin ödül aldığı geceye sosyal medya fenomeni Samet Liçina ile sunucu Dilay Korkmaz’ın mikrofon uzatmama olayı ile damga vurması kaçınılmaz oldu.

Samet Liçina Kime Benzemek İçin Ameliyat Oldu?

Samet Liçina’ya Mikrofon Uzatılmayınca Olay Çıkardı!

Yılın instagram Fenomeni Ödülü’nü alan Samet Liçina, sahneye çıktığında kendisine mikrofon uzatmayan Dilay Korkmaz’a “Ödüle layık gördüler ama siz mikrofona layık görmüyorsunuz.” diyerek tepki gösterdi. Yanlış anlaşıldığını söyleyen Korkmaz ise “Hiç alakası yok ödülümüz çok” dedi. Ödül aldığı anların videosunu Instagram hesabından paylaşan Liçina, “Karı mikrofonla aşk yaşamaz mı” diyerek tepkisini bir kez daha gösterdi. Tabi bununla da kalmayıp videoda hissettiği ve insanların da kendisini anlaması gerektiğine dair açıklamalarda bulundu.Yaşanan gerginlik sonrası Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaştığı videoda şunları söyledi: “Ay yapılan terbiyesizliği gördünüz mü? Ben o ödüle layık görülüyorum, oraya çağrılıyorum. Bunun için zaman ayırıp hazırlanıyorum ve oraya geliyorum. Ödül alıyorum tabi ki teşekkür edeceğim. Ama buna izin verilmiyor. Bence bu tür kaliteli isimlerin olduğu organizasyonlarda sunucuların kalitesine de özen gösterilmeli bence. Ben hanımefendiyi hiç tanımıyorum, benimle derdi olup olmadığını da bilmiyorum. Orada başını öne eğdirmeseydim herhalde bu gece rahat uyuyamayacaktım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler