Ana SayfaKimdirSamet Liçina kimdir?

İlgili Postlar

Samet Liçina kimdir?

Barbie bebeğin sevgilisi Ken’e benzemek için yaptırdığı estetik ameliyatlar ile adını duyuran, DJ’lik yapan Samet Liçina kimdir? Samet Liçina nereli?

Samet Liçina Kaç Yaşında? Samet Liçina Aslen Nereli? Samet Liçina Hangi Burç? Samet Liçina Nerede Doğdu?

8 Nisan 1994 yılında doğan genç fenomen 24 yaşındadır. Aslen Sırbistanlı olan Samet Liçina Koç burcudur.

Samet Liçina Kimdir?

Aslen Sırbistanlı olan Samet Liçina, bir çok ünlü mekanda DJ olarak sahne almıştır. Annesi Novi Sad, babası ise Karadağ Montenegro nüfusuna kayıtlıdır.

Yaptırdığı estetiklerle barbie’nin sevgilisi Ken’e benzeyen Samet Liçina sosyal medya ve televizyon ekranlarında oldukça popüler bir isim haline geldi. Ünlü olmasının ardından DJ’lik yapmaya başlayan Samet Liçina, sosyal medyada yaptığı video ve fotoğraf paylaşımlarıyla oldukça dikkat çekmiş ve ilgi görmüştür.

Estetik operasyonlarının ardından ünlü arkadaşlarından oldukça destek aldı. Kerimcan Durmaz, Hakan Kakız ve Caner Çalışır gibi ünlü isimlerle sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla oldukça büyük bir kitleyi yakalamış durumda.

Yaptığı röportajlarda sadece çene ve dudak dolgusu olduğunu belirten Samet Liçina, uzun süren estetiklerin ardından Ken Doll’a benzemek için hiç bir şey yapmadığını ve güzelliğini doğuştan geldiğini açıklamıştır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler