Ana SayfaÜnlülerTuba Ünsal Hangi Fenomen Dizinin Oyuncusuyla Alkollü Yakalandı?

İlgili Postlar

Tuba Ünsal Hangi Fenomen Dizinin Oyuncusuyla Alkollü Yakalandı?

Yasak aşk haberleriyle gündemden düşmeyen Tuba Ünsal Bu seferde Behzat Ç kadrosundan birine mi gönlünü kaptırdı dersiniz? son dönemlerde oldukça çalkantılı bir aşk yaşamı olan Tuba Ünsal bu sefer yanında ki yakışıklıyla bizi oldukça şaşırtmış durumda.

Sarmaş Dolaş Tuba…

tuba ünsal inanç konukçu

Tuba Ünsal Kimdir?

İş adamı Caner Karaloğlu ile yasak aşk yaşayan ve birçok kesimin tepkisini çeken Tuba Ünsal, Behzat Ç.’nın yıldız oyuncusuyla yakalandı. Dizinin Hayalet’i İnanç Konukçu ile bir mekanda eğlenen Ünsal, çıkarken oyuncu ile kol kola görüntülendi. Akif Yaman’ın haberine göre, İnanç Konukçu’nun koluna girmiş mekandan çıkarken bir anda patlayan flaşlarla neye uğradıklarını şaşıran Tuba Ünsal ve İnanç Konukçu’nun ayakta durmakta zorluk çekecek kadar alkollü olmaları dikkatlerden kaçmadı ve eleştirilere maruz kaldı. Tabi bu görüntüler alınırken İnanç Konukçu’nun  muhabirlere karşı ” salak salak sorular sormayın demesi üslup olarak ve yaklaşım tarzı olarakta biraz saygısızca  davranması eleştirilere maruz kalmasına sebep oldu.

Tuba Ünsal Hangi Fenomen Dizinin Oyuncusuyla Alkollü Yakalandı?

tuba ünsal inanç konukçu

Yasak aşk iddiaları ile gündemden düşmeyen Tuba Ünsal ” o benim kaç senelik arkadaşım diyerek muhabirlere karşılık verdi. Ünsal, aşk yaşadığı evli iş adamı Caner Karaloğlu hakkındaki soruları ise duymamazlıktan gelerek gazetecilerden hızla uzaklaşmayı tercih etti. İnanç Konukçuoğlu ile olan sarmaş dolaş görüntüleri bir süre konuşulacak tarzda bir haber olarak gözüküyor…

İnanç Konukçu Kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler