Ana SayfaÜnlülerMehmet Ali Erbil'i Ağlatan İbrahim Tatlıses İtirafı..

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil’i Ağlatan İbrahim Tatlıses İtirafı..

Zorlu yoğun bakım sürecini tamamladıktan sonra ilk kez canlı yayın programına çıkan Mehmet Ali Erbil, tüm yaşadıklarını ve hiç duyulmamış ayrıntıları gözyaşlarına boğularak anlattı. Detaylar Haberimizde..

Mehmet Ali Erbil’den İlk Paylaşım

Mehmet Ali Erbil’i Ağlatan İtiraflar..

Seneler önce geçirdiği kaçış sendromuna geçen sene tekrar yakalanan Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz Temmuz ayında taburcu olmuştu. Mehmet Ali Erbil, 2. sayfa programına konuk olarak katıldı ve çok önemli açıklamalarda bulundu.

Mehmet Ali Erbil: “Fişimi Çekin” Dedim.

Kanal D’nin 2. Sayfa canlı programına katılan Mehmet Ali Erbil, “Ayağa kalkacağıma hiç inanmıyordum. Eğer yürüyemeyeceksem kardeşime “fişimi çekin” dedim. Yoğun bakımın ardından ilk olarak Muhsine’yi aradım.” sözleriyle ağlattı.

“Tuvalete Yalnız Gidemiyorum”

“Evimde şu an iki kişi beni kaldırıyor. Beni yıkıyorlar. Tuvalete bir kişinin yardımıyla gidebiliyorum.” diyerek, “Geçmişe baktığımda sevgi biriktirmişim. Arkadaşlarım, dostlarım olsun. Bu süreçte daha da duygusal olmadım. Yaşadığım şeylerle alakalı.” ifadelerine yer verdi.

Biranda gözyaşlarını tutamayan Mehmet Ali Erbil, hastahanedeyken İbrahim Tatlıses’le devamlı görüştüklerinden bahsederek birlikte hep ağlaştıklarını söyledi. Mehmet Ali Erbil, Tatlıses’in vurulduğu zaman ilk hastaneye kendisinin gittiğinden de bahsetti.

Mehmet Ali Erbil’in doktor kardeşi Yeşim Erbil de 2. sayfa’ya canlı bağlanarak şunları söyledi;

Yeşim Erbil : “Bana Kim Bakacak..Diyordu”

“Muhtemelen her yoğu bakım kongrelerinde sen konuşulacaksın. Bütün sevenlerinin duasıyla Allah mucizeyi yarattı.”

 “Yoğun bakımda kendisi hatırlamıyor ama “Bana kim bakacak. Öleyim ben” diyordu sürekli. Bunlar içimizi parçalayan durumlardı.”

Yeşim Erbil ile ilgili görsel sonucu

Yeşim Erbil’in telefonunu kapatmasından sonra Mehmet Ali Erbil açıklamalarına devam etti;
…..Bu sürecin ardından biraz dinlenmek istiyorum. Ekim sonu filmde rol alacağım. Yılbaşında Kıbrıs’ta sahneye çıkacağım.”

“Bir Baktım ki Çocuğu Şey Etmişiz.”

“Hastanede tanınmış bir hastaydım. Bir tane çocuk geldi. Göremiyorsak resmime imza atsın adımı yazsın demiş. Çocuğun adı ‘Göktuğ. Ben ne yazmışım… ‘Gö.tuğ’. Bir baktım ki çocuğu şey etmişiz…..

….. Keşkelerim yok. Hiç kimseyi mağdur etmedim. Elimi kaldırmadım. Beslenmeme hiç dikkat etmiyorum. Türkiye’de benden başka sadece bir kadında daha aynı hastalık varmış. İlaçları ona ben söyledim.”

“Ne Geldiyse Kadınlar Yüzünden Geldi Başıma.”

“Yine ne geldiyse kadınlar yüzünden geldi başıma. -Kızlarla buluşmaya gidiyordum. Duş aldım. Küvetten çıkarken ayağım kaydı…..
…Yoğun bakımda çok kötü kabuslar görüyordum. Deliryum diye bir şeymiş. İsyan etmedim. Ne gelirse Allah’tan dedim. Her zaman ders, her zaman imtihan içindeyiz.”

Mehmet Ali Erbil kimdir?

Mehmet Ali Erbil: “Deprem’de Yerimden Kalkamadım..”

….. Ali Sadi 3 ay yanıma gelmedi. Annesi psikoloğa götürmüş. Hiç babanı merak etmiyor musun? demiş. 3 ay sonra Ali Sadi tek kelime ‘yaşıyor mu’ demiş.
…… Depremi ilk defa hissettim. Baktım beni almaya gelen de yok. Tek başıma nasıl kalkıp gideceğim ki? Birinin yardımı olmadan yerimden kalkamıyorum.”

“Kızım Sezin 24 Saat Başımdan Ayrılmadı. “

.. Kızım Sezin 24 saat başımdan ayrılmadı. Çocuk istiyordu. Ve bir tane düşük yapmıştı. Ve hamile kalmış. Allah ona kız evlat verdi.”

sezin erbil ile ilgili görsel sonucu

Tüm Mehmet Ali Erbil Magazin Haberleri Burada!..

2.sayfa ya canlı bağlanan Sezin Erbil de duygulanarak;  “Bebek haberini babama başta söylemedim. Eve çıkmasını bekledim. İlk ultrason fotoğrafını gösterdim. Ağlamıştı.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler