Ana SayfaÜnlülerOkan Kurt Ve Demet Akalın'ın Aşk Dolu Paylaşımı..

İlgili Postlar

Okan Kurt Ve Demet Akalın’ın Aşk Dolu Paylaşımı..

Okan Kurt ve Demet Akalın…Türkiye’de en çok merak edilen ünlüler arasında geliyor. Her sosyal medya paylaşımları olay olan ünlü ikilinin son paylaşımları ise aşk kokuyor. Önce Okan Kurt paylaştı sonra Demet Akalın..Paylaşım ve tüm  Detaylar Haberimizde..

Demet Akalının Gözyaşları!

Okan Kurt Ve Demet Akalın’ın Aşk Dolu Paylaşımı..

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ve 6 yıllık eşi işadamı Okan Kurt, geçtiğimiz yıl ani bir kararla evliliklerini sonlandırmışlardı. Okan Kurt’un kendi aile şirketlerine haciz şoku gelmesinden sonra bu sefer icra memurları Demet Akalın’ın kızıyla yaşadığı eve gelip haciz işlemlerini başlatmış, bu olaya günlerce konuşulmuştu.

Okan Kurt kimdir?

Bu hazin olayların hemen ardından ünlü şarkıcı Demet Akalın eşi Okan Kurt’tan ayrılma kararı almıştı. Sonrasında yetenekli şarkıcı Demet Akalın, bir kes daha değerlendirerek boşandığı eşi Okan Kurt ile birlikteliklerine bir şans daha vererek barışmayı seçmişlerdi.

Hatta ünlü Çiftin barıştıklarını da kızları Hira Kurt sosyal medya hesaplarından ilan etmişti.

O günden  bu yana zor zamanlar geçiren ünlü ikili, her fırsatta mutluluk pozlarını sevenleri için paylaşmayıda ihmal etmiyorlar..

Okan Kurt: “Unutmamalı, Sevgiyle Anmalı…”

Önce Okan Kurt’un sonrasında da dayanamayıp Demet Akalın’ın aşk dolu pozları yine sevenlerini coşturdu.
“Unutmamalı, sevgiyle anmalı…” iletisiyle sayfasından paylaşım yapan Okan Kurt’un bu yayınına eşi Demet Akalın ise “Rüyalarda buluşuruz miniğim” yorumuyla yanıt verdi. Ünlü ikilinin duygu yüklü bu paylaşımına çok kısa sürede sayısız yorum ve beğeni yağdı.

İşte Okan Kurt’un Aşk Dolu Paylaşımı;

Demet Akalın ile Okan Kurt'tan romantik paylaşım

Tüm Okan Kurt Ve Demet Akalın Magazin Haberleri Burada!..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler