Ana SayfaKimdirGökhan Keser kimdir?

İlgili Postlar

Gökhan Keser kimdir?

Genç kızların sevgilisi Gökhan Keser, son zamanların en çok merak edilen isimlerinden biri. Ünlü şarkıcı, nerede ve ne zaman dünyaya geldi. Gökhan Keser hakkında merak edilen her şeyi haberimizde bulabilirsiniz…

Aslen Rize Pazarlı olan Gökhan Keser, 9 Eylül 1987 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Annesi ev hanımı, babası da mobilyacıdır. Keser, 14 yaşına geldiğinde modellik yapmaya başladı. Bunun yanı sıra, Ekol Drama Sanat Evi’nde Ayla Algan’dan oyunculuk eğitimi, Sevingül Bahadır, Gül Sabar, Kevork Tavityan, Randy’den de şan eğitimi aldı.

Gökhan Keser, 2004 yılında katıldığı Miss. & Mr. Model yarışmasında birinci olmayı başardı ve ‘Ege Kralı’ unvanını aldı. Bir sonraki yıl katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında Best Model Of Turkey 1.Runner-up 2005 unvanını, ardından Manhunt Turkey 2006 unvanını ve sonrasında Çin’de (Jing – Jang) düzenlenen yarışmada dünyanın en yakışıklı ve karizmatik erkeği, 2006 yılında da Manhunt International 2006 yarışmasında Dünya dördüncüsü ve Dünyanın en fotojenik erkeği seçilmeyi başardı. Keser, 2005 yılında “Uğurkan Erez” ajans ile çalışmaya başladı ve profesyonel modellik kariyerine adım attı. Yurt içi ve yurt dışı birçok katolog çekimi ve defilede görev aldı.

2006 yılında, o dönem çok izlenilen Selena isimli dizide rol aldı ve ününe ün kattı. Müzik kariyerinde de başarılı olan Zerrin Özer, Sıla, Nükhet Duru gibi isimlerin sahnelerinde ve albümlerde bulundu. Keser, 2008 yılında Zerrin Özer’in Ömür Geçiyor albümünde vokal olarak yer aldı. Bunun yanı sıra, Sıla’nın İnşallah ve Kafa kliplerinde de rol aldı.

Gökhan Keser, 2014 yılında Survivor’a katıldı ve ünlüler takımında mücadele etti. Yarışmanın ünlüler takımında, Oyuncu Tolga Karel, Futbolcu Ahmet Dursun, Voleybolcu Duygu Bal, Atlet Merve Aydın, Oyuncu İsmail Baki Tuncer,oyuncu Eda Özerkan, Şarkıcı Gökhan Keser, Futbolcu Serenay Aktaş bulundu. Gönüllüler takımında ise, Model Samanta Mendes, model ve oyuncu Akın Saatçi, Müge Üzel, Sahra Işık ve Berna Canbeldek, Turabi Çamkıran, Yiğit Dikmen, Ekrem Toraman, Ertunga Gemuhluoğlu ve Mert Palavaroğlu bulundu.

Gökhan Keser’in Albümleri:

2011 – Hadi Ordan (Sıla ile düet)

2012 – Gökhan Keser

2014 – Hiç Vaktim Yok

Gökhan Keser’in Rol Aldığı Filmler:

2006 – 2009 Selena (dizi)

2008 – Kayıp Çocuklar Cenneti (sinema)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler