Ana SayfaÜnlülerNilay Dorsa: Kondisyon Şart

İlgili Postlar

Nilay Dorsa: Kondisyon Şart

Son dönemlerde epey gündemde olan Nilay Dorsa yoğun konser programıyla İstanbul gecelerinin aranan şarkıcısı olmaya devam ediyor. Her konserinde dinleyicisiyle samimi anlar paylaşan Dorsa geçtiğimiz gün yine sahnedeydi. Kendisi hakkında açıklamalar yapan Nilay Dorsa “Kondisyon şart” açıklamasıyla mesleğine gösterdiği saygıyı anlattı.

Sahnede Mütevazı Olamıyor

İstanbul’daki sahnelerin aranan şarkıcılarından olan Nilay Dorsa’nın canlı performansı çok seviliyor. Dinleyicilerinin konserlerine yoğun ilgi gösterdiği ve sevdiği şarkıları tekrar tekrar yorumlamasını istediği Dorsa geçtiğimiz gün Asmalımescit’te bir mekanda sahne almıştı. Sahnede mütevazı olamadığını açıklayan Nilay Dorsa şarkı söylerken çok mutlu olduğunu da dile getirmişti.

Nilay Dorsa’dan Büyük Enerji!

Sokak Hayvanlarını Es Geçmedi!

Şarkıları kadar alçak gönüllülüğü ve yardım sever tavırlarıyla da sevilen Nilay Dorsa geçtiğimiz gün sokak hayvanları için düzenlenen bir organizasyona katılım göstererek sahne aldı. “Onların da göz yaşı var” hareketinin destekçilerinden olan Nilay Dorsa “Doğaya ve içinde yaşayan her canlıya sahip çıkmalıyız. Bu dünyada sadece insan yaşamıyor her canlıyla birlikte dünyayı paylaşıyoruz, yaratandan dolayı her yaratılana saygım var. Bu tür organizasyonlarda her yardıma hazırım.” açıklamasını yaptı.

Nilay Dorsa: Kondisyon Şart

Güler yüzü ve enerjik halleriyle canlı performansı çok sevilen Nilay Dorsa “Caka” şarkısıyla yükselmeye devam ediyor. Yoğun konser programına sahip olan ünlü şarkıcı geçtiğimiz gün aldığı sahnede profesyonel sporcu gibi yaşadığını vurguladı. Sahnede kondisyonun şart olduğunu “Sahnenin hakkını vereceksen bir profesyonel sporcunun kondisyonuna sahip olmalısınız, her sahneye çıkışımda 600 kalori civarında harcıyorum, sanırım bunu ağır sporlar yapanlar sarf ediyordur. Bu yüzden özel hayatımı da bir sporcu disipliniyle yaşıyorum” sözleriyle açıklayan Dorsa yaşımına dikkat ettiğinin altını çizerek bir kez daha sevenlerinden övgü topladı.

Nilay Dorsa Kimdir?

Nilay Dorsa: Sahnede Kondisyon Şart
Nilay Dorsa: Sahnede Kondisyon Şart

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler