Ana SayfaÜnlülerNilay Dorsa'dan Büyük Enerji!

İlgili Postlar

Nilay Dorsa’dan Büyük Enerji!

‘Caka’ isimli şarkısı ile önemli bir çıkış yakalayan Nilay Dorsa yaz aylarının gelmesiyle birlikte  konserden konsere koşuyor. Elde ettiği başarıları ile çalışmasına hız katan Nilay Dorsa başarısının nimetlerinden faydalanıyor.

 Asmalı Mescit MOOD Pera Sahnesinde Çıktı!

Bir süredir İstanbul dışında bulunması sebebiyle çalışmalarına ara veren Nilay Dorsa gelir gelmez bavulunu eve bıraktığı gibi Asmalı mescit MOOD Pera sahnesinde sahne aldı.  4 saat boyunca sahnede kalan güzel şarkıcı enerji dolu şarkıları ile gelenleri coşturdu. Şarkılarını eğlenceli olanlardan seçen başarılı şarkıcı üzüntülü şarkıları eklemediğini dile getirdi.

Nilay Dorsa’nın Bodrum İstanbul Trafiği

” Acı Dolu Umutsuzluk Enjekte Eden Şarkıları Repertuarıma Almıyorum”

Haftanın 4 günü 4 saatlik program ile sahne alan Nilay Dorsa eğlenceli şarkılarla birlikte seyircilerle güzel vakit geçirdiğini ve dans ettiğini eğlendiğini dile getirdi. ” Acı dolu umutsuzluk enjekte eden şarkıları repertuarıma almıyorum.” diyerek sözlerine şu şekilde devam etti.” Günümüzün hastalığı mutsuzluk beni izleyenlerde son buluyor, tedaviye geliyorlar” dedi. Nilay Dorsa yüksek enerjisi ile hayranlarına mutluluk saçıyor.

Nilay Dorsa Yeni Aşkıyla Mutlu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler