Ana SayfaDizilerMasterChef 11. Hafta Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef 11. Hafta Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef Türkiye 38. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Bu hafta MasterChef ekibi 29. Ekim olması dolayısıyla Ankara Polatlı’ya gitti. Orada Gazilere Atatürk’ün sevdiği yemekleri yapıp onların beğenisine sundular. Takımlar dokunulmazlığı alabilmek için mücadele ettiler. Gaziler yemekleri tadıp puanlarını verdiler. Masterchef 11. hafta dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Eleme potasına düşen adaylar kimler?

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

MasterChef Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Tv 8 ekranlarının heyecan dolu yarışması Masterchef’in bu haftaki durağı, Kurtuluş savaşının dönüm noktası olan Ankara Polatlı’ya gittiler. Kore, Kıbrıs, Terör ve 15 Temmuz gazilerinden oluşan konuklara takımlar Atatürk’ün sevdiği yemekler olan, Etsiz Kuru Fasulye, Pilav, Ispanaklı Börek, Zeytin Yağlı Enginar ve Höşmerim yaptılar. Yarışmacılar böylesi önemli bir yerde olmaktan duygulandılar ve zaman zaman göz yaşlarına hakim olamadılar.

DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Türkiye Gazileri takımların yapmış olduğu Atatürk’ün sevdiği yemekleri yediler ve en çok beğendiği takımın yemeklerine puan verdiler. Stüdyoda açılan kutudan Kırmızı Takım 14- Mavi Takım 8 oy aldı ve kırmızı takım dokunulmazlığın sahibi oldu. Mavi takım bireysel dokunulmazlık oyunu için yerlerini aldı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Bireysel dokunulmazlık oyuna zaten eleme potasında olan Alican ile Ekin katılmadı. Diğer yarışmacılar Mehmet şefin yapmış olduğu Avakadoya sarılı balık yemeğini tek tek tatdılar. MasterChef’te etaplar git gide daha da zorlaşıyor. Mehmet şef bu yemeğin pişirmeden yapılacağını söyleyip yarışmacılar tek tek reçeteyi verdi. Verilen 45 dakikalık süre sonunda hiçbir yarışmacı Mehmet şefin yemeğinin aynısını yapamadı.

Bu durumda şefler yemeğe en yakın yapan tek bir kişi olduğunu onunda Cemre olduğunu açıkladılar. Cemre bireysel dokunulmazlığı aldı ve direk eleme potasına göndereceği yarışmacıyı seçme hakkına sahip oldu. Cemre’nin seçtiği yarışmacı Rıfat oldu, Alican, Ekin’den sonra Rıfat’da eleme potasına düştü. 4. eleme adayının belirlemek üzere yarışmacılar belirledikleri isimleri açıkladılar.

Puanlama sonucunda en çok oyu alan Eda’da 4. eleme adayı oldu. Böylelikle, Alican, Ekin, Rıfat ve Eda olarak eleme adayları belirlenmiş oldu. Bu hafta yarışmaya kim veda edecek?

 

MasterChef 11. Hafta Eleme Adayları Belli Oldu! Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler