Ana SayfaDizilerÇocuk 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hasan Efe'nin Babası Olduğunu Öğrenecek Mi?

İlgili Postlar

Çocuk 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hasan Efe’nin Babası Olduğunu Öğrenecek Mi?

Çocuk dizisi merakla beklenen 7. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ali Kemal, Murat’la Şule’nin ilişkisi olduğunu zannedip eve gelip ikisini de evden kovar. Asiye, mecbur kalır bir ağabeylerinin daha olduğunu söylemeye. Hasan’ın arkadaşı Emine’yle Akça’nın konuşmalarını duyan Yavuz susmak için ondan sürekli para ister. Murat, Hasan’la konuşmaya gittiğinde Yavuz’la kavga eder. Kafasını çarpan Yavuz ölür. Asiye’nin annesi olduğunu öğrenen Hasan, Efe’nin babası olduğunu da öğrenecek mi?

Salı Dizileri 2019

Hasan Efe’nin Babası Olduğunu Öğrenecek Mi?

Çocuk dizisi 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hasan, oğlu için Asiye’nin neler yapacağını görmesi için eline küreği verip Yavuz’u gömmesini ister. Asiye, Yavuz’u gömerken Hasan, neden kendisini istemediğini ve sevmediğini annesine soruyor. Kendisine bir tek Akça’nın yalan söylemediğini söyleyen Hasan ondan teselli bulur. Herkesin bir arada olduğu sırada Şule, Efe’nin Hasan’ın kim olduğunu bilse ikisi için çok daha iyi olacağını söylüyor.

İşte Çocuk 8. bölüm 1. fragmanı….

ÇOCUK 7. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Asiye, oğullarını oturtup başından geçenleri anlatır. Hasan’ın ağabeyleri Efe’nin de onun oğlu olduğunu söyler. Akça’nın da Efe’nin annesi olduğunu öğrenen Ali Kemal yıkılır. Murat, kendisiyle yengesinin birlikte olabileceğini düşündüğü için onu affetmez ve evi terk eder. Ayşe, Murat’ın peşinden gider. O gece otel odasında beraber olurlar. Ali Kemal, sinirle Efe’yi alıp Hasan’a götürmeye kalkar ama yolda pişman olup döner.

Eve geldiğinde Şule’den bir celsede boşanacağını söyler. Hasan, Asiye’yle yurda yüklü bağış yaptığını öğrenir ve onunla konuşmaya gider. Asiye, tesadüf olduğunu bir çok yere bağış yaptığını söyler. Ama Hasan peşini bırakmaz ve Asiye’nin bakım evindeki babasını kaçırıp gerçekleri öğrenir. Yavuz, Emine ile Şule’nin konuşmalarından Hasan’ın bir oğlu olduğunu öğrenir ve bu sırrı saklama karşılığında Emine’den sürekli para koparmaya çalışır.

Murat, Hasan’la konuşmak için dükkanına gider. Yavuz, yine onun dükkanı bastığını zannedip Murat’la kavgaya tutuşur. Aralarında çıkan kavgada Yavuz kafasını çarpıp orada ölür. Hasan, dükkana geldiğini Yavuz’u alıp arabanın bagajına koyup ormana götürür. Murat’dan annesini de çağırmasını söyler. Asiye, Hasan’ın kendisinden ne isterse ona vereceğini söyler. O bir şey istemediğini çocuğu için neler yapabileceğini görmek istediğini söyleyip küreği eline verir ve ‘Anne’ der.

Çocuk 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hasan Asiye’ye Annelik Dersi Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler