Ana SayfaÜnlülerAlengirli, Entrikalı Dostluklardan Uzaklaştım!

İlgili Postlar

Alengirli, Entrikalı Dostluklardan Uzaklaştım!

Bir süredir ekranlardan uzak olsa da hala milyonların gönlünde taht kurmuş ve ekranların özlenen ismi Kuşum Aydın müzik sahnelerindeki zirvesini koruyor. Ekranlara bir süre önce veda etse de, sahnelerden asla vazgeçmeyen Kuşum Aydın, geçtiğimiz gün “Gözde Yaşam Dergisi” ile yaptığı röportajda “Alengirli, Entrikalı dostluklardan uzaklaştım” açıklamasıyla gündeme damgasını vurdu.

Milyonların Gönlünde Baş Köşede

Bir zamanlar hem magazin dünyasında, hem de televizyon ekranlarında sıklıkla göremeye alıştığımız isimler arasında yer alan Kuşum Aydın olarak tanıdığımız başarılı sanatçı Aydın Uğurlular bildiğiniz gibi özellikle son bir kaç senedir hayatına ekranlardan uzak bir şekilde devam ediyor. Geçmişte sunduğu programlarla milyonların sevgisini kazanan Kuşum Aydın’ın izleyici tarafından çok özlendiği de yadsınamaz bir gerçek.

Kuşum Aydın verdi veriştirdi: Program sunmak Hülya Avşar’a mı kaldı?

Şarkıları Dillerden Dile Büyüdü

Birbirinden güzel besteleriyle müzik dünyasında iddialı tavrını her zaman koruyan Aydın Uğurlular’ın eğlenceli besteleri dinleyicisi tarafından hala çok seviliyor. Dönemine damgasını vuran şarkılara imza atan Kuşum Aydın’ın şarkılarının birçoğu hala ezbere biliniyor. Ünlü sanatçının her konseri sevenlerinden yoğun bir ilgiyle karşılanıyor.

Alengirli, Entrikalı Dostluklardan Uzaklaştım!

Ekranlardan uzak olsa da sevenleriyle sahnelerde buluşmaya devam eden Aydın Uğurlular geçtiğimiz gün “Gözde Yaşam Dergisi” için röportaj yaptı. Müzik listelerindeki yerini artık bir kenara bırakan ünlü sanatçı huzuru bulduğunu açıklayarak kendisi için huzurun kilit sırrını da açıkladı. “Yaş aldıktan sonra insan daha dikkat ediyor. Yani şu dakikadan sonra öyle alengirli, entrikalı dostlukların hepsinden uzaklaştım. Saf ve temiz dostluklarla arkadaşlık yapıyorum. En ufak pürüzleri olanlara karşı tavrımı alıyorum. Böylece inanılmaz güzel, saf, temiz dostluklar kaldı elimde.” açıklamasını yapan Kuşum Aydın kendisi için artık en önemli şeyin huzur olduğunun da altını çizdi.

Aydın Uğurlular Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler