Ana SayfaDedikoduDefne Samyeli'den Ayrılık Hakkında İlk Açıklama!

İlgili Postlar

Defne Samyeli’den Ayrılık Hakkında İlk Açıklama!

Son haftalara damgasını vuran en büyük konulardan biri de Defne Samyeli ve Cem Yılmaz’ın ayrılığı. Bir süredir gündemde olan ve haklarında ayrılığa dair birçok iddia bulunan çift bu konuda karşılıklı olarak sessizliklerini koruyordu ki olaylar karşısında gerilen Defne Samyeli bombayı patlattı. İşte Defne Samyeli’den ayrılık hakkında ilk açıklama;

Sessiz Sedası Ayrıldılar

Yaklaşık bir buçuk senedir mutlu bir birliktelik yaşadıklarınız bildiğimiz Defne Samyeli ve Cem Yılmaz çifti geçtiğimiz haftalarda şok bir kararla ayrıldı. Nedeni bilinmeyen ayrılıkla ilgili basında ve sosyal medyada birçok söylenti gezmekle birlikte, ikilinin ayrılığının nedeni olarak kıskançlık krizi öne sürüldü.

Defne Samyeli Cem Yılmaz’ı Sildi!

İddialar Sınır Tanımadı

Birbirinden sıkıcı iddiaların gündeme gelmesinde fitili ilk ateşleyen Defne Samyeli ve Cem Yılmaz ayrılığının kıskançlığa bağlanması oldu. Kıskançlığın nedeni olarak ise Serenay Sarıkaya gösterildi. İddialara Defne Samyeli, Cem Yılmaz’ın Sarıkaya ile aynı ortama sokulmasına sinir olmuş ve çift bu nedenle kavga etmiş… Bize göre ise birbirine bu denli uyum sağlayan bir çiftin ayrılığının altındaki nedenler çok daha farklı olsa da, ikilinin neden ayrıldığına dair kesin bir bilgimiz yok.

Cem Yılmaz Kimdir?

Defne Samyeli’den Ayrılık Hakkında İlk Açıklama!

Ayrılık hakkında uzun bir süredir açıklama yapmayan Defne Samyeli, hakkında çıkan haberler karşısında dayanamayarak sessizliğini bozdu. Söze “Benim özelim bana aittir.” cümlesiyle başlayan Samyeli, özel hayatıyla ilgili merakları gidermek gibi bir zorunluluğu olmadığının altını çizerek kimseye bir açıklama yapmak zorunda olmadığını açıkladı. “İnsanları kışkırtıp konuşturma ya da ‘maksat haber olsun’ mantığıyla dedikodu programlarına içerik sağlamak amacıyla devamlı yalan üreten anlayışı bu yaşımda hala hayretle izliyorum. İşini sağduyuyla yapan basın mensubu arkadaşlarımı yine tenzih ediyorum. Üstüne alınması gereken sözde magazin gazetecileri neyse en kısa zamanda ekmeklerini kazanacakları hayırlı, faydalı başka işler diliyorum.” sözleriyle günlerdir kendisi hakkında çıkan manşetlere sert bir yanıt verdi.

Defne Samyeli Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler