Ana SayfaÜnlülerDeniz Seki’den Hayranlarını Sevindirecek Yeni Klip

İlgili Postlar

Deniz Seki’den Hayranlarını Sevindirecek Yeni Klip

Türk pop şarkıcısı olan Deniz Seki geçtiğimiz günlerde son albümünde herkese kendisi hakkında gönderme yaparak “bu şarkıyı kendim için okuyorum” demiştir. Deniz Seki, Ahmet Kaya şarkısı güzel şarkılarından kullanarak Hayranlarını sevindirecek yeni klip çekti.

Deniz Seki Kimdir?

Deniz Seki; “Bugüne Kadar Yaşadıklarımın Kısa ve Net özeti

Deniz Seki son albümüne aldığı ve “bu şarkıyı kendim için okuyorum” dediği Ahmet Kaya şarkısı en çok sevilen “Nereden Bileceksiniz?” geçtiğimiz gün klip çekti. Albümün en çok sevilen şarkılarından biri olan şarkısını kliple taçlandıran Deniz Seki bu şarkı için “bugüne kadar yaşadıklarımın kısa ve net özeti” yorumunda bulunmuştur. Deniz Seki Ahmet Kaya’nın şarkısının klibini çekmekte ve onunla gurur duymaktadır şu ana kadar yaptığı tüm şarkıları patlamıştır. Yaptığı şarkılardan dolayı bu şarkının klibi için de sevenlerinden ve hayranlarından tam not almıştır.

Ahmet Kaya Kimdir?

Deniz Seki’den Hayranlarını Sevindirecek Yeni Klip

Deniz Seki Yeni Klip

Türk pop müzik şarkıcısı, besteci ve söz yazarı olan Deniz Seki, son albümünde yeniden yorumladığı Ahmet Kaya‘nın çok sevilen şarkısı “Nereden Bileceksiniz?” için geçtiğimiz günlerde kamera karşısına geçti. Sözleri Yusuf Hayaloğlu’na, müziği Ahmet Kaya’ya ait olan sevenlerinin de en çok beğendiği şarkısı “Nereden Bileceksiniz?” için en kıymetli şarkılardan biri yorumunda bulunmuştur. Deniz Sekinin klip çekimi Erkan Nas yönetiminde ve İstanbul sokaklarında gerçekleşirken şarkıyı Deniz Seki’den dinleyen sevenleri ve hayranları “Bunca zaman söyleyemediklerini bir şarkının sözleri ve yorumu ile bu kadar güzel anlatabilirdi” yorumunda bulunan hayranları kliple buluşmak heyecanla çıkarmalarını bekliyorlar. Ünlü sanatçılarında destek çıktığı Deniz Sekiye büyük gurur ve heyecan yaşatmıştır sevenleri ve hayranları klibin çıkmasını dört gözle bekliyorlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler