Ana SayfaÜnlülerAta Çağlayan'nın Muhteşem Performans Çıkardığı İlk Single'ı

İlgili Postlar

Ata Çağlayan’nın Muhteşem Performans Çıkardığı İlk Single’ı

Boğaziçi Üniversitesi Yüksek Bilgisayar Mühendisiliği mezunu olan Ata Çağlayan, bu bölümlerin yanı sıra reklamcılık ve organizatörlük yapmıştır. Ata Çağlayan, çocukluk yıllarından bu yana hobi olarak yer alan müzik onun bir parçası olmuştur. Geçtiğimiz günlerde muhteşem performans çıkardığı bir single ile Müzik camiasına girişini taçlandırdı.

Ata Çağlayan Kimdir?

Sezen Aksu Şarkısına Ata Çağlayanın Yorumu!

Ata Çağlayan ilk Singl'ı

Reklamcı olan Ata Çağlayan, en büyük hobisi olan müzik sevdasını profesyonelliğe dönüştürmek için büyük bir çaba sarf etti. Sezen Aksu‘nun unutulmaz eseri “Tükeneceğiz”i yeniden yorumlayan Ata Çağlayan’ın ilk single’i herkesi şaşırttı. “Tükeneceğiz” adlı şarkıyı binlerce kişiye aktarmıştır. Onun başarısını etkileyen herkesin şarkının güzelliğini görmesini sağlamıştır. İlk Single’ı ise Bon Production etiketiyle bugün tüm dijital platformlardaki yerini aldı. Hayranı olduğu Sezen Aksu’nun “Tükeneceğiz” şarkısıyla müzik dünyasına profesyonel olarak adım atan Çağlayan, şarkının klibi için Amsterdam’da kamera karşısına geçti.

Sezen Aksu Kimdir?

Ata Çağlayan’nın Muhteşem Performans Çıkardığı İlk Single’ı

Mühendis mezunu olan Ata Çağlayan, mühendislikten yanı sıra reklamcılık ve organizatörlük yapmıştır. Ata Çağlayan, çocukluk yıllarından bu yana hobi olarak yer alan müzik onun bir parçası olmuştur. Geçtiğimiz günlerde muhteşem performans çıkardığı bir single ile Müzik camiasına girişini taçlandırdı. Sezen Aksu‘nun unutulmaz eseri “Tükeneceğiz”i yeniden yorumlayan Ata Çağlayan‘ın ilk single’i herkesi şaşırttı. Amsterdam’da kamera karşısına geçen Ata Çağlayan Ağustos ayında organizatör ve koreograf Banu Noyan ile Amsterdam’da klipte kendi nikahında çekilen görüntülerine yer verdi.  Klibin yönetmenliğini üstlenen kişi ise eşi Banu Noyan üstlendi. Amsterdam’ın tarihi mekanlarında çekilen klip ve şarkı Bon Production etiketiyle 31 Ekim Perşembe müzikseverlerle buluştu. Ata Çağlayan heyecanını “Müzik benim için her zaman en büyük tutkuydu. Kendimi bildim bileli şarkı söylerim. Ancak bunu profesyonel olarak yapmayı hep ertelemiştim. Büyük usta Sezen Aksu’nun çok önemli bir eseriyle sizlerle buluştuğum için çok mutluyum. Klibin, büyük aşkı hatırlama sahnelerinde ise gerçek nikah görüntülerimizi kullandık, bu da bizim için unutulmaz bir anı oldu” sözleriyle dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler