Ana SayfaÜnlülerMeltem Miraloğlu, Hüzünlü Halleriyle Takipçilerini Korkuttu!

İlgili Postlar

Meltem Miraloğlu, Hüzünlü Halleriyle Takipçilerini Korkuttu!

Geçtiğimiz hafta 80 yaşındaki Amerikalı bir iş adamıyla evlendiği ortaya çıkan Meltem Miraloğlu, evliliğinin ilk görüşte aşka dair olduğu açıklama yapmıştı. Birkaç gün sonrasında ise Meltem Mitraloğlu’nun geçtiğimiz dönemlerde Patrick tarafından evlat edildiği iddiaları gündeme gelmişti. Bu söylentilere karşılık tepki olarak gündeme bomba gibi oturmuştur. Meltem Miraloğlu, Sosyal medya üzerinden gönderiler atmış ve Hüzünlü Halleriyle Takipçilerini Korkutmuştur!

Meltem Miraloğlu Kimdir?

Meltem Miraloğlu, 80 Yaşındaki Eşinden Çocuk Sahibi Olmak İçin Tedaviye Başladı..

meltem miroğlu

Meltem Miraloğlu’ndan Hüzünlü Paylaşımlarla Olay Yarattı!

Kendisinden 48 yaş büyük biriyle evlenen oyuncu Meltem Miraloğlu, Sosyal Medya hesabından hüzünlü anlarının videosunu paylaştı. Meltem Miraloğlu’nun videosunu görenler sevenleri ve hayranları “Sanki beni kurtarın der gibi bakıyorsun” diyerek endişelerini dile getirdi. Hayat Devam Ediyor adlı televizyon dizisindeki çocuk gelin karakterine hayat vererek Türk izleyicisinin gönlünde taht kuran 32 yaşındaki oyuncu Meltem Miraloğlu, geçtiğimiz günlerde 80 yaşındaki Amerikalı Patrick ile evlenerek herkesi çok şaşırtmıştı. Gazeteci ve köşe yazarı Onur Akay’ın evliliği hakkındaki gerçekleri köşe yazısına taşıması hakkında da kendisine tazminat davası açan Meltem Miraloğlu, şimdide tüp bebek tedavisine başlaması şaşkınlık yaratmıştı. Şimdilerde ise hüzünlü fotoğraflar paylaşarak olay yarattı!

Meltem Miraloğlu Hüzünlü Hali

Meltem Miraloğlu Bunu Da Yaptı!

Meltem Miraloğlu, Hüzünlü Halleriyle Takipçilerini Korkuttu!

Geçtiğimiz hafta 80 yaşındaki Amerikalı bir iş adamıyla evlendiği ortaya çıkan Meltem Miraloğlu, evliliğinin ilk görüşte aşka dair olduğu açıklama yapmıştı. Birkaç gün sonrasında ise Meltem Mitraloğlu’nun geçtiğimiz dönemlerde Patrick tarafından evlat edildiği iddiaları gündeme gelmişti. Bu söylentilere karşılık tepki olarak gündeme bomba gibi oturmuştur. Meltem Miraloğlu, Sosyal medya üzerinden gönderiler atmış ve Hüzünlü halleri ile takipçilerini endişelendirmiştir. Meltem Miraloğlu‘nun videosunu görenler sevenleri ve hayranları “Sanki beni kurtarın der gibi bakıyorsun” diyerek endişelerini dile getirdi. Evliliğinde mutsuz olduğu, sadece zengin olmak istediği için evlendiği söylenen oyuncu. Oyuncunun mutsuzken bir anda gülmesi ve yüzündeki endişe takipçilerini korkuttu. Miraloğlu’nun videosunun altına “Çok hüzünlü duruyorsun.” ve “Niye bu kadar mutsuzsun?” diye açıklamalar geldi.

Meltem-Miraloglu-hüzünlü

Meltem Miraloğlu’ndan Şok Görüntüler

48 Yaş Büyük Sevgilisiyle Evlenen Meltem Miraloğlu İlk Açıklama

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler