Ana SayfaDedikoduMeltem Miraloğlu Bunu Da Yaptı!

İlgili Postlar

Meltem Miraloğlu Bunu Da Yaptı!

Geçtiğimiz hafta 80 yaşındaki Amerikalı bir iş adamıyla evlendiği ortaya çıkan Meltem Miraloğlu evliliğinin ilk görüşte aşka dair olduğu açıklama yapmıştı. Birkaç gün sonrasında ise Meltem Mitraloğlu’nun geçtiğimiz dönemlerde Patrick tarafından evlat edildiği iddiaları gündeme gelmişti. Bu söylentilere karşılık tepki olarak gündeme bomba gibi oturan Meltem Miraloğlu bunu da yaptı dedirtti.

İlk Görüşte Mi Aşk?

Geçtiğimiz hafta 32 yaşındaki Meltem Miraloğlu’nun 80 yaşındaki Amerikalı iş adamı Patrick’le evlendiği oraya çıkmıştı. Evliliğiyle ilgili haberlere karşılık bir magazin programına telefonla bağlanarak çok mutlu olduğunu dile getiren Miraloğlu evlenmesinin nedeninin Patrick’in vatandaşlığı ya da parasıyla bir ilgisi olmadığını dile getirmişti.

Meltem Miraloğlu’ndan Şok Görüntüler!

Kendisini Duvardan Duvara Vurdu!

İddialara göre Meltem Miraloğlu Patrick ile evlenmeden önce bir sevgilisi vardı. Sevgilisinden şiddet gördüğünü ve burnu kırıldığını dile getiren Miraloğlu’nun bu iddialarının gerçek olup olmadığı hakkında araştırma yapan Onur Akay, görgü tanıklarının tam aksine ifade verdiğini hatta Miraloğlu’nun kendisine zarar verdiğini dile getiriyor.

Üvey Babasıyla Mı Evlendi?

Meltem Miraloğlu’nun evliliğiyle ilgili çarpıcı iddialardan biri de, ünlü oyuncunun üvey babasıyla evlenmesiydi. Ünlü köşe yazarı Onur Akay konuyu köşe yazısına taşımış ve Miraloğlu’nun 1 sene öncesinde kadar Patrick’in üvey kızı olduğunu belirtmişti. Bu olayın ardından açıklama yapmayan Miraloğlu’nun arkadaşlarına Patrick beni Holywood’a sokacak dediği iddia edilmiş ve arkadaşları Miraloğlu’un psikolojik sağlığından endişeli olduklarını açıklamıştı.

Meltem Miraloğlu Bunu Da Yaptı!

Geçtiğimiz gün bir magazin programına telefon bağlantısıyla katılan Onur Akay Meltem Miraloğlu‘nun kendisine tazminat davası açacağını dile getirdi. Olay hakkında açıklama yapan Onur Akay, tazminat davasının nedeninin Meltem Miraloğlu’nun evliliği hakkındaki gerçekleri köşe yazısına taşıması olduğunu dile getirdi. Görünüşe haberin ardından gündemden düşmeyen Miraloğlu tepki olarak Akay’a yüklü bir tazminat davası açmaya hazırlanıyor.

Meltem Miraloğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler