Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı'nın Hayranı'nın Olay Yorumu!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’nın Hayranı’nın Olay Yorumu!

Nihat Hatipoğlu’nun programında Acun Ilıcalı’ya karşı bir hissi olduğunu söyleyen hayranı Ilıcalı kaza yaptıktan sonra sosyal medyadan yaptığı yorumla damgayı vurdu.

Acun’a Hislerini Söylemiş

Geçtiğimiz akşam trafik kazası geçiren Acun Ilıcalı kazanın ardından sosyal medyada  iyi olduğunu  “Sağlık durumum çok iyi, arayan soran herkese teşekkür ederim” notuyla belirtti. Kazanın ardından bir çok hayranı sosyal medyadan Acun’a geçmiş olsun mesajları attı. Bu mesajlar arasında bir kişinin yorumu dikkatleri topladı. Nihat Hatipoğlu’nun programına katılan ve Acun Ilıcalı’ya karşı hisleri olduğunu belirten hayranı olay olmuştu.

Acun Ilıcalı Kaza Yaptı, Ölümden Döndü!

‘Ölümlüsün Bir Kere Benimle Görüş’

“Acun Ilıcalı’nın kalbinde beni hissetmesi için ne yapmam gerekiyor” sözüyle gündeme gelen genç adam kaza haberini sosyal medya da şu sözleri olay yarattı: Defalarca dedim bir kere olsun benimle görüş Acun abi diye, o umursamadı. Ben de ona dedim ki ‘Siz de ölümlüsünüz araya hep korumalar girdi sizi ölmeden bir kere olsun görmek istiyorum’ dedim ama umursamadı, ölmeyecekmiş gibi davrandı”. Sözleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

Acun Ilıcalı kimdir?

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler