Ana SayfaDedikoduGöksel'den Harbiye Konser Hazırlıkları

İlgili Postlar

Göksel’den Harbiye Konser Hazırlıkları

Pop müziğin başarılı yetenekli ve güzel ismi Göksel 23 Ekim Çarşamba akşamı İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde sevenlerinin karşısında olacak.

Organizasyonu Bayhan Production Yapacak

Konserin organizasyonunu Bayhan Production üstlendi. İstanbul’a yıldız yağdıran konserler serisinde dünya starlarını ağırlayan Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu, 23 Ekim’de Göksel’e ev sahipliği yapacak. Sevenlerini çok güzel bir gece bekleyen Göksel konserinde eğlencelerin ardı arkasının kesilmemesi bekleniyor.

Göksel: Yıllardır beni depresyonda sanıyorlar

Göksel’in Hazırlıkları Başladı!

Birbirinden güzel  şarkıları ve enerjisiyle sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanan Göksel en son verdiği konserde damga vurduğu şarkısı Hiç Yok ve Sabır şarkısının yanı sıra eskiden bugüne olan bütün şarkılarını söyleyecek. Heyecanla beklenen konseri için yoğun bir tempo ile çalışmalara başlamış durumda. Sevenlerinin karşısına bambaşka bir şekilde çıkmak isteyen Göksel’in hayranlarını sürpriz bir konser bekliyor. 23 Ekim Çarşamba gecesi sevenleriyle buluşacak olan Göksel konserine biletlerine biletix’den ulaşabilirsiniz.

Şarkıcı Göksel’den Doğal Paylaşım!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler