Ana SayfaÜnlülerGöksel: Yıllardır beni depresyonda sanıyorlar

İlgili Postlar

Göksel: Yıllardır beni depresyonda sanıyorlar

Göksel: Yıllardır beni depresyonda sanıyorlar… Ünlü şarkıcı Göksel, konserinde çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Yıllardır aşk şarkıları ile sevenlerini depresyona soktuğunu ifade eden Göksel, “Beni yıllardır depresyonda sanıyorlar” diye konuştu. Detaylar haberimizde…

Şarkıcı Göksel’den Doğal Paylaşım!

Göksel’in unutulmaz Antalya konseri

Yaz aylarını yoğun konser maratonu ile geçiren ünlü şarkıcı Göksel, geçtiğimiz günlerde Göcek’te tatil yapıp yorgunluk attı. Tatil sonrasında ilk konserini Antalya’da veren Göksel, kendisini izlemeye gelen konuklarına unutulmaz anlar yaşattı. En sevilen şarkılarını peş peşe seslendiren ünlü şarkıcı, dakikalarca alkışlandı.

Göksel Kimdir?

Antalya’da olduğum için kendimi çok mutlu hissediyorum

Konuklarını selamlayan Göksel, “Hepimiz için kıymetli, çok özel günde bir arada olduğumuz için, Antalya’da olduğum için kendimi çok mutlu hissediyorum. Bayramımız kutlu olsun.” diye konuştu.

Bu hayatta özgürlüğümüzden daha kıymetli başka bir şey yok

Sevilen aşk şarkılarından birini seslendiren Göksel, konuklarına “Bakmayın şarkı yalnızlıktan bahsediyor. Ama aslında özgürlükten bahsediyor. Bu hayatta özgürlüğümüzden daha kıymetli başka bir şey yok. Yani ben en azından öyle düşünüyorum.” dedi.

Beni yıllardır maalesef depresyonda biliyorsunuz

Duygusal şarkıları ile dinleyenleri hüzünlendiren, hareketli şarkıları ile kıvrak danslarını sergileyen Göksel, “Sizi depresyona sokmak istemezdim. Fakat benim yazdığım şarkıların bazıları sizi bir hayli depresyona sokuyor, biliyorum. Şimdi birini daha söyleyeceğim, mecburum. Beni yıllardır maalesef depresyonda biliyorsunuz. Sizce depresyonda mıyım?” diye sordu. Hayranlarından, “Hayır” yanıtını alan Göksel, “Hah, hele şükür’ diyerek şarkılarını seslendirmeye devam etti.

Yıllardır yazdığı ve seslendirdiği aşk temalı şarkıları ile müzik dünyasının nabzını tutan ünlü şarkıcı Göksel, yaz boyu yoğun konser maratonu ile Türkiye;’nün dört bir yanında en sevilen şarkılarını seslendirdi. Göksel, son olarak Antalya konseri ile efsaneleşti. Ünlü şarkıcı, konuklarına unutulmaz anlar yaşattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler