Ana SayfaÜnlülerSinan Akçıl sahnede aşkını haykırdı

İlgili Postlar

Sinan Akçıl sahnede aşkını haykırdı

Sinan Akçıl sahnede aşkını haykırdı… Son dönemlerde aşk hayatı ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, aşkını ilan etti. Yaz konserleri ile sahnede olan Sinan Akçıl, kendisini izlemeye gelenler arasında yer alan sevgilisi Gizem Kayalı’ya aşkını haykırdı. Detaylar haberimizde…

Sinan Akçıl’ın yeni gözdesi belli oldu!

Gizem Kayalı, sevgilisi Sinan Akçıl’ı izlemeye gitti

Yoğun bir yaz maratonu geçiren ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, İstanbul Açıkhava’da son yaz konserini verdi. Akçıl, sahnede ‘Tabi Tabi’, ‘Fark atıyor’, ‘Şarttır’ gibi birbirinden popüler şarkılarını konukları için seslendirdi. Sinan Akçıl’ı dinlemeye gelenler arasında sevgilisi 2016 Best Model of Turkey ve 2016 Best Model of the World birincisi Gizem Kayalı da vardı.

Sinan Akçıl kimdir?

Bugün dünyanın en güzel kızı burada

Güzelliği ile konser alanının dikkat çeken ismi olan Gizem Kayalı, sevgilisi Sinan Akçıl’ı büyük bir keyifle izledi. Sinan Akçıl, sahneden Gizem Kayalı’ya olan aşkını ilan etti. Akçıl, “Bugün dünyanın en güzel kızı burada. Ona bu şekilde taç vermişler ama ben onun iç güzelliğine taç veriyorum.” dedi.

Gizem Kayalı kimdir?

Yazılan çizilen değil, benim yanımdaki gerçektir

Sinan Akçıl, sahne sonrası basın mensupları ile bir araya geldi ve soruları yanıtladı. Akçıl, “Yoğunluğumdan tatil yapamadım. Bundan sonra yapacağım inşallah. Ben her zaman şunu söyledim. Yazılan çizilen değil, benim yanımdaki gerçektir. Bu yüzden saklamaya gerek duymuyoruz. Çok güzel bir aşk yaşıyoruz.” diye konuştu.

Buse Narcı aşkı kısa sürdü

Sinan Akçıl, geçtiğimiz ay Buse Narcı ile aşk yaşamıştı. Bu aşk sadece 20 gün sürmüştü. Akçıl, bir konserinde Buse Narcı ile ayrıldıklarını “Buse çok değerli bir insan. Ama olmadı. Tanışma faslında sonlandırdık. Elinden tuttuğum kadın, kalbimin gerçek sahibidir.” sözleri ile duyurmuştu. Buse Narcı, Sinan Akçıl’ın açıklamasının ardından “Ayrıldığımızı ben de gazetelerden okudum. Bir de bunun ortak kararımız olduğunu söylemiş. Kahkaha ile güldüm. Sinan ikinci kişiliği ile bu kararı almış. Ayrıca bir ilişkinin sonlanması için önce başlaması gerekiyor. Kendisi iyi bir şarkı sözü yazarı ama bu işleri bırakıp senaryo yazsa daha iyi olacak. Arkadaşlığımızı kendi yazdı, oynadı ve yönetti.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler