Ana SayfaÜnlülerSelin Ciğerci'den Yasemin Sakallıoğlu'na tam destek

İlgili Postlar

Selin Ciğerci’den Yasemin Sakallıoğlu’na tam destek

Selin Ciğerci’den Yasemin Sakallıoğlu’na tam destek… Sosyal medya hesabından yayınladığı videolar ile popüler olan Yasemin Sakallıoğlu, yeni proje müjdesi verdi. Şahan Gökbakar ile el sıkışan Sakallıoğlu, müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Yasemin Sakallıoğlu’na, Selin Ciğerci’den tam destek verdi. Detaylar haberimizde…

Selin Ciğerci’den flaş ‘evlat edinme’ açıklaması!

Yasemin Sakallıoğlu’dan müjdeli haber

Sosyal medya hesabından yayınladığı videolar sayesinde hızla tanınmaya başlayan, özellikle annesinin taklidini yaptığı videoları izlenme rekorları kıran Yasemin Sakallıoğlu, yeni proje müjdesi verdi. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan ve dizide, Hızır Çakırbeyli’nin kız kardeşi Lütfiye karakterine hayat veren Yasemin Sakallıoğlu, yeni proje müjdesini sosyal medya hesabından sevenleri ile paylaştı.

Yasemin Sakallıoğlu kimdir?

Yasemin Sakallıoğlu ve Şahan Gökbakar el sıkıştı

Şahan Gökbakar ile yeni bir proje için el sıkışan Yasemin Sakallıoğlu, imza atarken Şahan Gökbakar ile birlikte çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımında, müjdeli haberi de veren Sakallıoğlu, ” “Zengo” film oluyor. Türkiye’nin en komik adamının Yapım Şirketinde bir filiz yetiştirmek benim için çok kıymetli. Şimdiden hayırlı olsun ve o güzel kahkahalarınız beyaz perdede de yerini bulsun @sahangokbakar” notunu yayınladı.

Selin Ciğerci Kimdir?

Selin Ciğerci’den Yasemin Sakallıoğlu’ya destek yorumu

Yasemin Sakallıoğlu’nun paylaşımı kısa sürede yoğun ilgi görürken, Ünlü şarkıcı Selin Ciğerci de destekte bulundu. Yasemin Sakallıoğlu’nu çok beğendiğini her fırsatta dile getiren Selin Ciğerci, Sakallıoğlu’nun paylaşımına “Benim kraliçem. Çok dua ettim, hep söylüyorum. En iyi yerlerde olacaksın Seni çok seviyorum.” yorumunu yazdı.

İşte Selin Ciğerci’nin, Yasemin Sakallıoğlu’ya yaptığı o yorumu

 

Ünlü oyuncu Yasemin Sakallıoğlu, en son atv ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizide rol aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler