Ana SayfaKimdirYasemin Sakallıoğlu kimdir?

İlgili Postlar

Yasemin Sakallıoğlu kimdir?

Yasemin Sakallıoğlu kimdir? Yasemin Sakallıoğlu nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nereli?  Burcu nedir? Nasıl ünlü oldu? Ne iş yapıyor? Yasemin Sakallıoğlu ile ilgili mevcut olan tüm bilgileri sizler için bir araya getirdik. Detaylar haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Yasemin Sakallıoğlu kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nereli?  Burcu nedir?

Yasemin Sakallıoğlu, 19 Mayıs 1988 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Baba tarafından aslen Sakaryalı, anne tarafından ise aslen Rizelidir. 19 Mayıs günü dünyaya gelen Yasemin Sakallıoğlu, boğa burcudur. İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Bölümü mezunudur.

Yasemin Sakallıoğlu nasıl ünlü oldu?

Yasemin Sakallıoğlu, ilk olarak sosyal medya hesabından çekip yayınladığı videolar ile tanındı. Özellikle annesini taklit ettiği videolar ve komik videoları popüler oldu. Sosyal medya kullanıcıların yoğun ilgisi ve başarılı video çekimleri ile dikkat çeken Yasemin Sakallıoğlu, sosyal medyada ciddi oranda takipçi sayısına ulaştı. Videoları izlenme rekorları kıran Yasemin Sakallıoğlu, yapımcıların da ilgisini çekti.

Yasemin Sakallıoğlu’nun rol aldığı dizi

Oyunculuk kariyerine televizyon ekranlarının önemli bir projesi ile adım atan Yasemin Sakallıoğlu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alıyor. Dizide, Hızır Çakırbeyli’nin kız kardeşi Lütfiye karakterine hayat veriyor.

Stand – up gösterileri ile de dikkat çeken Yasemin Sakallıoğlu, geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin en önemli komedyenlerinden biri olan Şahan Gökbakar’ın Zengo isimli projesinde de rol almak için el sıkıştı. Yasemin Sakallıoğlu, Zengo ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler