Ana SayfaÜnlülerMeltem Miraloğlu, 80 Yaşındaki Eşinden Çocuk Sahibi Olmak İçin Tedaviye Başladı..

İlgili Postlar

Meltem Miraloğlu, 80 Yaşındaki Eşinden Çocuk Sahibi Olmak İçin Tedaviye Başladı..

Kendisinden 48 yaş büyük bir Amerikalı ile nikah masasına oturarak Magazin Haberleri‘ne bomba gibi düşen güzel oyuncu Meltem Miraloğlu, şimdide başladığı tüp bebek tedavisi ile gündem oldu. Detaylar Haberimizde..

Meltem Miraloğlu Bunu Da Yaptı!

Meltem Miraloğlu, Çocuk Sahibi Olmak İçin Tedaviye Başladı..

Hayat Devam Ediyor adlı televizyon dizisindeki çocuk gelin karakterine hayat vererek Türk izleyicisinin gönlünde taht kuran 32 yaşındaki oyuncu Meltem Miraloğlu, geçtiğimiz günlerde 80 yaşındaki Amerikalı Patrick ile evlenerek herkesi çok şaşırtmıştı.

Onur Akay’a Tazminat Davası Şoku!..

Gazeteci ve köşe yazarı Onur Akay’ın evliliği hakkındaki gerçekleri köşe yazısına taşıması hakkında da kendisine tazminat davası açan Meltem Miraloğlu, şimdide tüp bebek tedavisine başlaması şaşkınlık yarattı.

Meltem Miraloğlu Kimdir?

80 Yaşındaki Eşinden Çocuk Sahibi Olmak İstiyor!…

Kanal D ekranlarının seviler izlenen Magazin programı 2.Sayfa’nın yaptığı özel habere göre 32 yaşındaki genç oyuncu Meltem Miraloğlu, kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı eşi Patrick’ten çocuk sahibi olmak için tüp bebek tedavisine başladığı ve doktorunun söylediklerine harfiyen uyduğu öğrenildi.

Eşi Patrick’in İl Evliliğinden Öz Oğlu Babasını Sildi!

Meltem Miraloğlu’nun eşi Patrick’in ilk evliliğinden olan oğlu, babasının bu evlikliğinden babasına karşı çıkarak onunla görüşmeme kararı aldığı öğrenildi.

“4-5 Tane Çocuk İstiyorum…”

Genç oyuncu Meltem Miraloğlu, son dönemlerde verdiği bir röportajında da  “İşimi yapıp aynı zamanda da eve gelince eşimin ve 4-5 tane çocuğumun olması beni çok mutlu eder. Bizim yaptığımız işte bu gerçekten çok zor ama imkansız değil.” ifadelerini kullanarak ne kadar çok çocuk istediğini dile getirmişti..

Tüm Meltem Miraloğlu Magazin Haberleri Burada!..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler