Ana SayfaDedikoduRapçilere Kayahan'nın Sözleri ile Barış Çağrısı Yaptı!

İlgili Postlar

Rapçilere Kayahan’nın Sözleri ile Barış Çağrısı Yaptı!

Türk yazar, müzisyen ve radyo programcısı olan Aydilge ve Türk rap şarkıcısı Sehabe, 6 yıl aradan sonra buluştular. 6 yıl aradan sonra aynı ritimlerde buluşan Sehabe ve Aydilge’nin ”Bir Ayda Unutursun” isimli şarkısı hızlı yükselişine devam ediyor. Röportaj esnasında Aydilge ve Sehabe Rap camiasında dissleşen rapçilere Kayahan’nın sözleri ile barış çağrısı yapmıştır.

Aydilge Kimdir?

Mekanın Sahibi Polemiğine ”Kayahan”dan Alıntılı Cevap

Sehabe Aydilge

6 yıl aradan sonra aynı ritimlerde buluşan Sehabe ve Aydilge’nin ”Bir Ayda Unutursun” isimli şarkısı hızlı yükselişine devam ediyor. Devam etmesinin ardından haftalardır ”Mekanın Sahibi” polemiklerinin tadının kaçtığını dile getiren Aydilge, ”Norm Ender’in şarkısını çok sevdim. Ritmi, aurası, enerjisi çok çok iyi bir parça ama bence bu konuyu haddinden fazla uzattık. Ben emlakçı değilim, müzisyenim. Olaya bu pencereden bakıyorum. Rahmetli Kayahan ustanın da söylediği gibi; Kiracıyız bu dünyada… İyi insan olalım, kalp kırmayalım yeter. Gerisi bir şekilde hallolur.” ifadeleriyle rap dünyasına barış çağrısı yaptı.

Sehabe Kimdir?

Rapçilere Kayahan’nın Sözleri ile Barış Çağrısı Yaptı!

Geçtiğimiz ayların başında tüm müzik platformlarında yayınlanan şarkılarıyla müzik listelerinde üst sıralara tırmanmaya devam eden Aydilge ve Sehabe, ”Sahtelikten uzak, yalansız ve dolansız, hilesiz-hurdasız dört milyona koşuyoruz. İyi müziğe hak ettiği değeri ve kıymeti veren tüm müzikseverlere teşekkür ediyoruz. Gerçekler yerine tercihlerini yumurtadan yana kullanan herkese saygımız sonsuz. Herkesin kendi tercihi.” ifadeleryle milyonluk izlenme rakamlarına adeta diss attı. Bu röportaj sevenlerinin ve hayranlarının bir hayli dikkatini çekti.  Sosyal medya içerik platformu Youtube’un trend videoları arasında haftalardır ilk beşin içinde yer alan ”Bir Ayda Unutursun” adlı klibin başarısının tesadüf olmadığını dile getirerek zirvede olmaları hayranlarını etkiledi. Diss attığı sanatçıdan destek bekleyen takipçileri rap camiasında yeni akım çıkacaklarını belirtiyor.  Yükselişlerinin devam edeceğini dile getiren ikili, aldıkları olumlu tepkilerden son derece mutlu ettiğini söylediler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler