Ana SayfaDizilerAfili Aşk 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kerem Sonunda Ayşe'ye Aşkını İtiraf...

İlgili Postlar

Afili Aşk 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kerem Sonunda Ayşe’ye Aşkını İtiraf Edecek!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Afili Aşk 20. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ceyda’nın şirket için hatırladığı kuğu temalı konsepti gören Ayşe, Kerem’in kendisine yaptığı bir süpriz zanneder. Kerem’in de bu durumdan haberi olmadığını öğrenince hayal kırıklığına uğrar. Ayşe, dizi çekimlerine başlar. Kerem’in inadına öpüşme sahnesini oynamayı kabul eder. Bunu öğrenen Kerem’in Ayşe’ye bir süprizi olacaktır. Dizinin yeni bölüm fragmanında, Kerem Ayşe’ye aldığı bir yüzükle aşkını itiraf edecek.

Çarşamba Dizileri 2019

Kerem Ayşe’ye Aldığı Yüzükle Aşkını İtiraf Edecek!

Afili Aşk 21. bölüm 1. fragmanı yayınlandı, Fragmanda; Kerem, Ayşe ile arasındaki belirsizliğe artık bir son vermeye karar verir. Ayşe’ye bir yüzük alan Kerem, ona aşkını itiraf edecek. Kim bilir arkasından da gerçek bir evlenme teklifi gelebilir.

İşte Afili Aşk 21. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/sNAwo2JOyNk

AFİLİ AŞK 20. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELE OLDU?

Kerem ile Ayşe, şirkete girdiklerinde her yerde kuğu figürleri görür. Ayşe, bu süprizin kendisine yapıldığını zannedip Kerem’e sarılır. Sonradan Ceyda’nın iş için hazırladığı bir konsept olduğunu öğrenince hayal kırıklığına uğrar. Ceyda ise hazırladığı konseptin Ayşe ile Kerem için ne ifade ettiğini öğrenince deliye döner. Ceyda, onların ayrılması için elinden geleni yapar.

Evlilik terapisti raporunu hazırlar. Raporu alan Kerem ile Ayşe büyük şaşkınlık yaşar. Rapordan çıkan sonuç ikilinin ilişkisini nasıl etkileyecek bilinmez. İkili bir birlerine deli gibi aşık olmuşlardır fakat bir türlü itiraf edemezler. Ayşe, Kerem’e sinirlenip onun duyacağı şekilde yeni başladığı dizideki öpüşme sahnesini kabul eder. Dizi çekimleri Kerem’in evinin bahçesinde başlar.

Sıra öpüşme sahnesine geldiği sırada Samet, Kerem’i arayıp Ayşe’nin öpüşeceği haberini verir. Ayşe, öpüşme sahnesini kabul eder ama nasıl yapacağını da kara kara düşünmeye başlar. Yağmurlu bir günde iki sevgilinin öpüşeceği sahnede, karşısında Kerem’i gören Ayşe çok şaşırır. Kerem, Ayşe’nin partneri gibi onun yanına yaklaşıp ve öper. Hülya ise Ceyda’dan aldığı destekle ikilinin evliliklerinin altında yatan gerçeğin peşine düşmeye devam eder ve onları göz hapsine alır.

Afili Aşk 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İlk Aşk İtirafı Kerem’den Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler