Ana SayfaDizilerKurşun 3. Bölüm Fragmanı Yayında! Orhan Leyla'yı Yakından Tanımak İstiyor!

İlgili Postlar

Kurşun 3. Bölüm Fragmanı Yayında! Orhan Leyla’yı Yakından Tanımak İstiyor!

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Kurşun 2. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Orhan, kız kardeşi Zeynep’i kaybeder ama yinede davayı bırakmamakta kararlıdır. Gülce, yakın arkadaşı Filiz gözlerinin önünde öldürülmüştür. Filiz Ertan cinayetinin görgü tanığı Gülce, Orhan’a kendisini koruması karşılığında tanıklık etmeyi kabul eder. Ama Gülce’nin mahkemeye çıkmasını istemeyenler onu kaçırır. Dizinin yeni bölüm fragmanında, Orhan Leyla’yı yakından tanımak istiyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Orhan Leyla’yı Yakından Tanımak İstiyor!

Kurşun 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Orhan, Leyla’yla konuşmak için yanına çağırır. Leyla, yine kötü bir şey olduğunu zanneder. Orhan, Leyla’ya onu yakından tanımak istediğini söyler. Leyla, Orhan’a kendisini kaybetmekten korktuğunu söylediğini hatırlatır. Orhan ise kaybetmemek için önce onu kazanması gerektiğini anladığını söyler.

İşte Kurşun 3. bölüm 1. fragmanı…

KURŞUN 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Orhan, kız kardeşini öldüren Hasan’ı bulur ve asarak öldürür. Daha sonra Nuri’nin evinin havuzuna Hasan’ın cesedini bırakır. Hasan’ı evinin bahçesindeki havuzda ölü olarak bulan Nuri, Orhan’a savaş açar. Mebusun oğlu Serdar’ın saplantı derecesinde aşık olduğu ve öldürdüğü Filiz Ertan’ın yakın arkadaşı Gülce, davaya tanıklık etmek istediğini Orhan’a söyler. Ancak kendisini o karanlık adamlardan korumasını ister.

Davanın seyrini değiştirecek tanık Gülce’nın tanıklık etmesini istemeyen kişiler onu kaçırır. Orhan bunu öğrenir ve Gülce’yi aramaya başlar. Leyla’da Orhan’ın haberi olmadan Gülce’yi aramaktadır. Leyla, annesinden babasının yeni ve bir onun kadar tehlikeli bir eşinin olduğunu öğrenir. Aydın ise, evlenme hayalleri kurduğu Zeynep’in ölümünden onu koruyamadığı için kendisini suçlayıp vicdan azabı çeker ve Zeynep’in intikamının peşine düşer.

Orhan, Gülce’yi bulmak isterken kendisi de yakalanır. Eli ayağı bağlı olan Gülce’nin yanına Orhan’ı da bağlarlar. Gülce, orada Filiz’in başına gelenleri Orhan’a tek tek anlatır. Serdar’la Filiz’i kendisinin tanıştırdığını, Serdar’ın saplantı derecesinde Filiz’e aşık olduğunu ve aşkına karşılık bulamayınca gözlerinin önünde onu öldürdüğünü anlatır. Orhan’la Leyla tam öldürülecekleri sırada gizemli bir yaşlı adam onları silahlı adamların elinden kurtarır.

Kurşun 2. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Orhan Şimdide Annesiyle Tehdit Ediliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler