Ana SayfaÜnlülerCan Bonomo ve Öykü Karayel Aynı Klipte!

İlgili Postlar

Can Bonomo ve Öykü Karayel Aynı Klipte!

Türk şarkıcı, şair ve oyuncu olan Can Bonomo‘nun eşi Türk oyuncu Öykü Karayel ile birlikte fotoğraf çekinmiştir.  Ruhum Bela isimli video klip çalışması için birlikte kamera karşısına geçen çift Aynı klipte kameralar karşısına geçti.

Can Bonomo Kimdir?

Can Bonomo’nun İlk Yönetmenlik Deneyimi

Rock müziğin başarılı ismi Can Bonomo, Avrupa Müzik markası ile yayınlanan son albümüne ismini de veren “Ruhum Bela” adlı şarkısının klibi için ilk defa yönetmen koltuğuna oturdu. Klipte eşi Türk oyuncu Öykü Karayel ile birlikte canlandırdı. Şarkının söz ve müziği kendisine, düzenlemesi Can Saban’a ait olmasıyla şarkı ilk çıktığında binlerce kişiye duyurdu.

Ruhum Bela klibi ile yönetmenlik konusundaki yeteneklerini ilk defa izleyici ile buluşturan Can Bonomo, duygularını şu sözlerle anlattı:”5. albümümüz Ruhum Bela’ya adını veren şarkının klibinin çekimlerini tamamladık. İlk yönetmenlik sınavımı yıllardır beraber klip çektiğim, Murat Tuncel gibi başarılı bir görüntü yönetmeni, muazzam ekibi ve yakın dostlarımın yanında vermek benim için çok büyük bir şanstı. Klipte bizleri yalnız bırakmayan takipçilere ne kadar teşekkür etsem az. Aslında kısacık bir süreç içerisinde kocaman ve sonsuz bir anı inşa etmemize olanak sağlayan herkese teşekkür etmek isterim. ‘’Ruhum Bela’’ birbirini yakından tanımasa da aynı dili konuşan, aynı dertten birbirini çok iyi anlayan kocaman bir ailenin portresi olarak Türkiye Müziği tarihinde yerini alıyor. Umarız izlerken bizim gördüklerimizi görür, bizim aldığımız keyfi alabilirsiniz.” ifadesini kullanarak ne kadar başarılı biri olduğunu gösterdi.

Öykü Karayel Kimdir?

Can Bonomo Öykü Karayel

Can Bonomo ve Öykü Karayel Aynı Klipte!

Türk şarkıcı, şair ve oyuncu olan Can Bonomo’nun eşi Türk oyuncu Öykü Karayel ile birlikte fotoğraf çekinmiştir.  “Ruhum Bela” adlı video klip çalışması için birlikte kamera karşısına geçen çift Aynı klipte kameralar karşısına geçti. Ruhum Bela şarkısının klibi için ilk defa yönetmenlik koltuğuna oturan Can Bonomo, klipte yer alan kafe sahnesinde eşi Öykü Karayel, arkadaşı Can Temiz ve Can Temiz’in eşi Burcu Erim’e de yer verdi.  Öykü Karayel’in Can Temiz ve Burcu Erim ile birlikte rol aldığı sahneler neşeli görüntülere ev sahipliği yaptı. Bu görüntülere sahip olan sevenleri ve hayranları neşeli görüntülere pozitif yorumlarda bulundu. Şarkının yeni çıkmasıyla birlikte binlerce kişi dinledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler