Ana SayfaKimdirSehabe Kimdir?

İlgili Postlar

Sehabe Kimdir?

Eskiden de olan ve son zamanlarda en çok dinlenen müzik ve rap piyasasının yükselen isimlerindendir. Bizleri hem sesiyle hem de şarkıdaki ritmi ve sözleriyle oldukça etkileyen Sehabe kimdir? Sehabe’nin Gerçek Adı Nedir? Sehabe kaç yaşında ? Sehabe’nin albümleri neler? Sehabe aslen nereli? Sehabe hangi burç? Sehabe hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

Başak Burcu Ünlüler

Sehabe Kaç Yaşında? Sehabe’nin Gerçek Adı Nedir? Sehabe Aslen Nereli? Sehabe Hangi Burç?

Başarılı sanatçı Sehabe, 26 Ağustos 1988 yılında Aydın’ın Nazili İlçesinde dünyaya gelmiştir. Gerçek adı Barış Çetin olan ve Sahne ismi Sehabe olan başarılı sanatçı Başak Burcudur.

26 Ağustos Doğumlu Ünlüler

Barış Çetin (Sehabe) Kimdir?

Barış Çetin, sahne ismiyle Sehabe. 26 Ağustos 1988 yılında Aydın’ın Nazili İlçesinde dünyaya gelmiştir. ilkokul ve Ortaokulu aydında okumuştur. Ortaokulun son dönemlerinden itibaren rap müziğe ilgisi artan ünlü şarkıcı devam etti ve uzun yıllar dinleyici olarak kaldı. 2003 yılında biriktirmiş olduğu acapellalarını deftere kaydetmiştir. Fakat yetersiz olduğunu düşünüp rap müziğe bir süre ara verip tekrar başlamıştır. Yazdığı sözleri arkadaşlarına ve hocalarına dinletip rap müziği hobisi kabul etmiş ve Liseyi Aydının en başarılı liselerinden biri olan Nazilli Anadolu Lisesinde tamamlamıştır. Liseyi bitirmesinin ardından da müzik kariyerine yoğunlaşmıştır .İlk albümünün hazırlıklarına 2006 yılında başlayan Sehabe, “Vuslat Kayıt Evi” adlı verdiği stüdyosunu 2007 yılının ağustos ayında kardeşi Yeis Sensura’yla beraber kurmuştur. Yaptığı klipleri ve yazdığı şarkıları binlerce kişiye dinletmiş ve beğenisini almıştır. Özellikle sosyal konulu parçalarındaki duyarlılığı ve samimiyetiyle dikkatleri çekmiş ve ayrıca konulara hakimiyeti sayesinde de kısa sürede fark edilmiştir ve kendine dinleyici kitlesi oluşturmayı başarmıştır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler