Ana SayfaKimdirAta Çağlayan Kimdir?

İlgili Postlar

Ata Çağlayan Kimdir?

Mühendis olan ve Mühendislikten yanı sıra reklamcılık ve organizatörlük yapan Ata Çağlayan Kimdir? Ata Çağlayan kaç yaşında ? Ata Çağlayan şarkıları nelerdir? Ata Çağlayan aslen nereli? Ata Çağlayan hangi burç? Ata Çağlayan hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

Oğlak Burcu Ünlüler

Ata Çağlayan Kaç Yaşında? Ata Çağlayan Aslen Nereli? Ata Çağlayan Hangi Burç?

Başarılı sanatçı Ata Çağlayan, 12 ocak 1978 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı sanatçı oğlak burcudur.

12 Ocak Doğumlu Ünlüler

Ata Çağlayan Kimdir?

İbrahim Ata Çağlayan, 1978’de İstanbul’da doğmuştur. Çocukluk yılları İstanbul’da geçen Çağlayan, ilk ve ortaokulu İstanbul’da okumuştur. Ata Çağlayan, Boğaziçi Üniversitesi, Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Bununla birlikte Kültür Üniversitesi’nde yüksek lisans yaparak, “Bilgisayar Yüksek Mühendisi” unvanını almaya hak kazanmıştır. Başarısına başarı katmaya devam eden Ata Çağlayan kariyerinde emin adımlarla ilerleyerek,  Hollanda Amsterdam merkezli World Business Assembly (Dünya İş Konseyi)Uluslararası Organizasyon Direktörlüğünü üstlenmiştir. Aynı zamanda globaldeki başarısı devam eden ünlü sanatçı moda, medya, iş dünyası kapsamında da birçok organizasyonlar düzenleyerek, ödül gecelerinde ve birçok etkinlikte yer almış ve düzenlemiştir.  Ata Çağlayan’ın yer aldığı en önemli etkinlikler arasında, Best of Years Awards (Yılın Enleri Ödülleri), International The Beauty Awards (Uluslararası Güzellik Ödülleri), International City Awards (Uluslararasi Şehir Ödülleri) yer alıyor.  Bununla birlikte Ata Çağlayan Show Max, Beyaz Tv ve Tv8 gibi international TV kanallarında; ekonomi ve iş dünyası programlarının TV yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenmiştir. Ata Çağlayan İş, sanat, cemiyet ve medya sektörünün buluşma alanı oluşturarak, Uluslararası etkinlikler,
organizasyonlar, kurumsal etkinlikler (eğitim seminerleri vs.) Dünya standartlarında düzenlemektedir.

Ata Çağlayan mühendis olmasının dışında reklamcılık ve organizatörlük yapmaktadır. Çocukluk yıllarından itibaren müzikle ilgilenen Ata Çağlayan, müziği hayatının bir parçası haline getirmiştir. Kariyerine daha sonra modellik yaparak da ilerleyen Ata Çağlayan, sevenlerinin de desteği ile ilerleyen zamanlarda şarkı çıkarmıştır. Modellik serüveninden sonra ilk klipleri ile ekranda yer almayı başaran sanatçı “Kalbimin Sahibi” klibi ile kendini bütün herkese duyurmayı başarmıştır. Bu günlerde Sezen Aksu’nu “Tükeneceğiz” klibi ile kendini gösteren Ata Çağlayan yeni şarkısı ile herkesi etkilemiştir  Ata Çağlayan müzik camiasına önemli eserlerde bulunmuş ve takipçi kitlesini arttırmıştır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler