Ana SayfaKimdirOzan Pehlivan Kimdir?

İlgili Postlar

Ozan Pehlivan Kimdir?

“O İş Bende” şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan Ozan Pehlivan kimdir? Ozan Pehlivan kaç yaşında? Ozan Pehlivan albümleri neler? Ozan Pehlivan aslen nereli? Ozan Pehlivan hangi burç? Ozan Pehlivan hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

Ozan Pehlivan Kaç Yaşında? Ozan Pehlivan Aslen Nereli? Ozan Pehlivan Hangi Burç?

Ozan Pehlivan 12 Ocak 1991 senesinde Kırklareli’inde dünyaya gelmiştir. Aslen Kırklarelili olan Ozan Pehlivan, Oğlak burcudur.

Ozan Pehlivan Kimdir?

Ozan Pehlivan, üniversiteye kadar eğitim hayatına Kırklareli’de devam etmiştir. Çocukluğundan beri müziğe ilgili olan Ozan Pehlivan, liseden mevzun olduktan sonra “Haliç Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Müziği Bölümü”nü kazanmıştır.

Okul yıllarında birçok ünlü isme konserlerinde vokalist ve klarnetçi olarak eşlik eden Ozan Pehlivan, 2014 senesinde ekranların sevilen programı “O Ses Türkiye” yarışmasına katılarak finale kadar kalmayı başarmıştır. Yarışmada sesiyle milyonlara hitap etme fırsatı yakalayan ve kısa sürede büyük bir kitle yakalayan Ozan Pehlivan, 2016 senesinde ilk teklisi olan “Hadi Eyvallah” ile dinleyicileriyle buluşmuştur.

Ozan Pehlivan Albümleri

  • 2019 – O İş Bende
  • 2017  İtiraf Et
  • 2016 – Hadi Eyvallah
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler